cyberpunk-2077

Cyberpunk 2077: ότι καλύτερο σε PS5, Xbox SX και στο Stadia, αλλά οι παλιότεροι εξοπλισμοί δυσκολεύονται

Το Cyberpunk 2077 δεν είναι μόνο ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, είναι επίσης ένα από τα πιο απαιτητικά. Το φιλόδοξο παιχνίδι RPG της CD Projekt Red λαμβάνει χώρα σε έναν τεράστιο, πυκνό ανοιχτού κόσμο παιχνίδι. Οι δυσλειτουργίες και τα σφάλματα είναι συχνό φαινόμενο. Το Cyberpunk είναι επίσης κάπως μοναδικό, καθώς κυκλοφορεί σε διάφορες πλατφόρμες κατά την πρεμιέρα του, εννέα για να είμαστε ακριβείς. 

PLAYSTATION 5 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα έκδοση PS5 του Cyberpunk 2077 – τουλάχιστον όχι ακόμα, καθώς δεν αναμένονται πλήρεις αναβαθμίσεις επόμενης γενιάς μέχρι το επόμενο έτος. Αντ ‘αυτού, τρέχει την έκδοση PS4 Pro σε PS5. Απόδοσης, ήταν υπέροχο.

Το παιχνίδι, δεν έχει σημαντικές πτώσεις στα καρέ και τα γραφικά είναι απίστευτα. Σε αντίθεση με το Xbox Series X ή το Stadia, δεν υπάρχουν επιλογές επιδόσεων στο PS5.

Πολλά σύγχρονα παιχνίδια επιτρέπουν στους παίκτες να επιλέξουν ανάμεσα σε υψηλότερη ανάλυση ή καρέ. Ακόμα και σε εξαιρετικά απαιτητικές στιγμές, όπως μια βόλτα μέσα από μια ασφυχτικά γεμάτη αγορά, το παιχνίδι τα πάει καλά.

GOOGLE STADIA

Μπορεί να μην το πιστέψεις, αλλά η έκδοση Google Stadia του Cyberpunk 2077 μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίζεις αυτή τη στιγμή. Εάν δεν διαθέτετε GPU 20 ή 30 Series Nvidia ή παρόμοια κάρτα AMD ή ήσασταν αρκετά τυχεροί για να αποκτήσετε PS5 ή Xbox Series X / S, αυτό το παιχνίδι δεν θα τρέχει ικανοποιητικά. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή cloud gaming είναι μια καλή επιλογή εάν ανησυχείτε για την απόδοση και θέλετε επίσης τα πρόσθετα οφέλη που παρέχει το Stadia, όπως το να παίζετε σε πολλές συσκευές και να μην χρειάζεται να κάνετε λήψη του παιχνιδιού.

Το Stadia έχει γραφικές προεπιλογές για να δώσει προτεραιότητα σε ανάλυση ή καρέ. Και λειτουργεί ομαλά και φαίνεται σχεδόν όμοιο με την έκδοση της κονσόλας και με σύνδεση στο Διαδίκτυο 50 Mbps-plus, ακόμη και μέσω Wi-Fi. 

Σίγουρα περιμένουμε να δούμε αρκετές βελτιώσεις πάνω στο παιχνίδι τους επόμενους μήνες!

ΠΗΓΗ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments