Δεν σας άρεσε το Cyberpunk 2077; Πάρτε τα λεφτά σας πίσω

Η CD Projekt Red με μια ανακοίνωση στον επίσημό λογαριασμό της στο twitter, ζητάει από τους gamers να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή, μέχρι το Cyberpunk 2077 να διορθωθεί με μια σειρά από updates. Το Cyberpunk 2077, παρουσιάζει τεράστια προβλήματα και σε πολλές περιπτώσεις το παιχνίδι είναι ακόμα και unplayable.

Η μόνη περίπτωση να παίξετε το Cyberpunk 2077 χωρίς πολλά προβλήματα, είναι στην PC έκδοση, και αυτό αν ο υπολογιστής που έχετε είναι αρκετά δυνατό μηχάνημα. Δυστυχώς και σε αυτή την έκδοση δεν λείπουν τα bugs και τα crashes. Γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι οι κονσόλες προηγούμενης γενιάς (PS4, Xbox One) παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα εξοργίζοντας την gaming κοινότητα.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή της, η CD Projekt Red αναφέρει ότι θα το εκτιμούσε αν οι gamers της έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία και έκαναν υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσουν οι ενημερώσεις για να βελτιωθεί το Cyberpunk 2077. Όσοι όμως δεν είναι ευχαριστημένοι και δεν θέλουν να περιμένουν τα updates, η CD Projekt Red θα επιστρέψει τα χρήματα σε κάθε έναν πελάτη, είτε έχει αγοράσει το παιχνίδι ψηφιακά είτε σαν φυσική κόπια.

Για τις retail εκδόσεις προτρέπει τους δυσαρεστημένους πελάτες, να προσπαθήσουν να επιστρέψουν το παιχνίδι στο κατάστημα που το αγόρασαν, χωρίς βέβαια να ξεκαθαρίζει αν θα έχει προηγηθεί κάποια δικιά της ενημέρωση προς τα καταστήματα για αυτή την ενέργεια. Τα πράγματα βέβαια είναι πιο απλά για όποιον ζητήσει επιστροφή χρημάτων από αγορά ψηφιακής έκδοσης, επικοινωνώντας με Steam, PS Store, Microsoft Store κλπ. Επίσης για όποιον αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα στην επιστροφή των χρημάτων, η CD Projekt Red θα δέχεται mail στο helpmerefund@cdprojektred.com για να βοηθήσει όπως μπορεί.

Μοιραστείτε το
Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Recent Posts

Τα PS Plus παιχνίδια Ιουλίου για PS4 και PS5

Η SONY ανακοίνωσε επίσημα τα PS Plus παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να κατεβάσουν οι…

4 μήνες ago

Το Galaxy S21 Ultra 5G το Καλύτερο Smartphone στα Global Mobile Awards της MWC 2021

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάκριση του Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ως το «Καλύτερο Smartphone»…

4 μήνες ago

Η LG ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των νέων μοντέλων LG QNED MiniLED τηλεοράσεων

Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας και πιο premium σειράς LCD TV στην παγκόσμια…

4 μήνες ago

Γιατί να περιμένετε; Τώρα βλέπετε μέσω streaming τα αγαπημένα σας πριν ολοκληρωθεί η λήψη

Είτε πρόκειται για μια μεγάλη πτήση ή για μια μετακίνηση στην πόλη, οι σειρές και…

4 μήνες ago

H Samsung παρουσιάζει τη νέα εμπειρία για Watch, δίνοντας μια πρώτη εικόνα του One UI Watch

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) η Samsung παρουσίασε την εμπειρία χρήσης του…

4 μήνες ago

Ανεπανάληπτο gaming στις premium LG τηλεοράσεις με την πρόσφατη αναβάθμιση της DOLBY VISION

Η LG είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης που…

4 μήνες ago