Mechwarrior 5

Το “Mechwarrior 5” θα φτάσει στο Xbox την άνοιξη του 2021

https://www.engadget.com/mechwarrior-5-steam-xbox-series-x-dlc-cyberpunk-2077-190035034.html

Η Piranha Games είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει ένα expansion για το MechWarrior 5: Mercenaries μαζί με το Steam και την GOG στις 10 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, θα το παρατείνει προς την άνοιξη, για να αποφύγει το την σύγκρουση με το Cyberpunk 2077 . Το πολυαναμενόμενο RPG του CD Projekt Red αναμένεται να φτάσει τελικά εκείνη την ημερομηνία.

«Οποιοσδήποτε προγραμματιστής θέλει τους τίτλους τους να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη προσοχή και προφανώς η κοινή ημερομηνία κυκλοφορίας με το Cyberpunk δεν θα ήταν η βέλτιστη επιλογή», σημείωσε το στούντιο σε μια ανάρτηση στο blog του. “Οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ της πρώτης μέρας είναι τόσο σημαντικές για μια επιτυχημένη κυκλοφορία προϊόντων και πιστεύουμε ότι ο επαναπρογραμματισμός της ημερομηνίας κυκλοφορίας μας θα επιτρέψει στο MechWarrior 5: Mercenarie να έχει την ευκαιρία και την προσοχή που του αξίζει.”

Το MechWarrior 5 έκανε το ντεμπούτο του ως αποκλειστικότητα στο Epic Games Store στις 10 Δεκεμβρίου πέρυσι. Υπάρχει ένας βάσιμος λόγος που οι Piranha Games καθυστέρησαν το Heroes of the Inner Sphere DLC και άλλες εκδόσεις για την άνοιξη, αντί να τις βγάλουν τον Ιανουάριο.

Ο επιπλέον χρόνος θα τους επιτρέψει τη μεταφορά MechWarrior 5 σε Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S και θα ξεκινήσει το παιχνίδι ταυτόχρονα σε ακόμη περισσότερες πλατφόρμες. Αυτήν θα είναι η πρώτη φορά που ένας τίτλος MechWarrior θα είναι διαθέσιμος σε κονσόλες από το 2004. Η Piranha Games ισχυρίζεται ότι «θα είναι η πρώτη αληθινή εμπειρία MechWarrior ποτέ σε μια κονσόλα».

Οι προγραμματιστές σχεδιάζουν επίσης να κάνουν βελτιώσεις και αλλαγές στην ποιότητα του gameplay στο βασικό παιχνίδι. Η καθυστέρηση δεν θα επηρεάσει το MechWarrior Online.

Εάν θέλετε περισσότερα νέα gaming μπορείτε να περιηγηθείτε στο Gaming Section της σελίδας μάς όπου και θα βρείτε τα πιο Hot νέα κονσολών άλλα και όχι μόνο.

Μέχρι το επόμενο άρθρο… Γίνε και εσύ Displayer!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments