Νέες κυκλοφορίες Ιουλίου για PS4, Xbox, Switch, PC

Αν και βρισκόμαστε στην μέση του καλοκαιριού φαίνεται ότι θα βρείτε κάποια νέα κυκλοφορία να σας κρατήσει το ενδιαφέρον τόσο σε PS4, Xbox, Switch όσο και σε PC. Exclusive τίτλοι κονσολών, τίτλοι κοινοί αλλά και αξιόλογα remaster προσφέρουν μια πλήρη γκάμα επιλογών. Όποιος λοιπόν αναζητάει κάτι καινούργιο, σίγουρα αξίζει να ρίξει μια ματιά στα επερχόμενα releases.

Συγκεντρώσαμε τις περισσότερα υποσχόμενες κυκλοφορίες και σας τις παρουσιάζουμε:

Ghost of Tsushima (17 Ιουλίου, PS4)

Το Ghost of Tsushima είναι ένα open-world παιχνίδι με στοιχεία action-adventure και διαδραματίζεται στην Ιαπωνία του 13ου αιώνα. Κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Jin Sakai, ένας από τους τελευταίους Samurai που απέμειναν να αμύνονται το νησί Tsushima ενάντια στην εισβολή της Μογγολικής αυτοκρατορίας. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2017 και από τότε έχει δημιουργήσει πολλές προσδοκίες, εντεινόμενες από τα, παραδόξως, λίγα πράγματα που ξέρουμε σχετικά με αυτό. Μένει να δούμε αν θα ανταποκριθεί σε αυτές.

Paper Mario: The Origami King (17 Ιουλίου, Switch)

Το 2000 η Nintendo κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το πρώτο Paper Mario, το οποίο κατάφερε, μαζί και με όλους τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς, να δημιουργήσει ένα μεγάλο fanbase. Η νεότερη προσθήκη πρόκειται να είναι το Paper Mario: The Origami King. Το, φτιαγμένο από χαρτί, Mushroom Kingdom έχει περιέλθει σε χάος αφού ο σατανικός Βασιλιάς Olly απήγαγε την Πριγκίπισσα Peach και απέκτησε τον έλεγχο του στρατού του Bowser. Έτσι ο Mario, ο Bowser και η αδερφή του Βασιλιά Olly συμμαχούν με σκοπό την ανατροπή της χάρτινης αυτοκρατορίας του σατανικού βασιλιά.

Marvel’s Iron Man VR (3 Ιουλίου, PS4)

Ακόμα ένα δυνατό exclusive έρχεται να προστεθεί στην φαρέτρα της Sony με το Marvel’s Iron Man VR. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον χαρακτήρα του ιδιοφυή εφευρέτη Tony Stark, δηλαδή του Iron Man και καλείται να αντιμετωπίσει φαντάσματα του παρελθόντος που προσπαθούν να τον καταστρέψουν ενώ παράλληλα μάχεται για την σωτηρία του κόσμου. Όπως θα περίμενε κανείς το HUD μέσα στο headset του PS-VR αναπαριστά την τεχνολογία FRIDAY της εταιρείας Stark. Τα χειριστήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την χρήση των πολλών και διάφορων όπλων της στολής αλλά και φυσικά για τον έλεγχο της πτήσης. Πιθανότατα θέτει υποψηφιότητα για έναν από τους καλύτερους VR τίτλους, ειδικά για τους Marvel fans.

F1 2020 (10 Ιουλίου, PS4, Xbox, PC)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ήρθε η στιγμή που κάθε φίλος των racing games περίμενε. Το επίσημο παιχνίδι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το F1 2020, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Τα γραφικά και ο χειρισμός είναι σαφώς βελτιωμένα. Το διαφορετικό όμως, είναι το νέο mode που προτείνει η codemasters. Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας της δικιάς σας ομάδας. Φτιάχνεις τον οδηγό, διαλέγεις τον βασικό χορηγό, τον προμηθευτή του κινητήρα, κατασκευάζεις τις εγκαταστάσεις, προσλαμβάνεις teammate και διαγωνίζεσαι ως η ενδέκατη ομάδα του grid. Στόχος η συνεχής ανάπτυξη του οργανισμού με στόχο την κορυφή.

Death Stranding (14 Ιουλίου, PC)

Η αναβολή στις 2 Ιουνίου ήταν και η τελευταία. Το Death Stranding για PC είναι πλέον γεγονός και θα είναι διαθέσιμο από το Steam και το Epic Game Store. Για όσους μπορεί να μην γνωρίζουν το παιχνίδι, πρόκειται για ένα third-person action game με χαρακτηριστικά sci-fi και stealth. Είστε ο Sam Porter Bridges, ταξιδεύετε παραδίδοντας πακέτα σε ένα συνονθύλευμα πόλεων της Βορείου Αμερικής που προσπαθούν να ξαναχτιστούν μετά την καταστροφή του πολιτισμού.

Destroy All Humans (28 Ιουλίου, PS4, Xbox, PC)

Το remake του Destroy All Humans του 2005. Είσαι ένας εξωγήινος εισβολέας ο Crypto. Αντλείς την δύναμη σου από το dna των κατοίκων μιας επαρχιακής πόλης χρησιμοποιώντας φουτουριστικά εξωγήινα όπλα και gadget. Σίγουρα θα περάσεις καλά παίζοντας. Ένα remake όπως θα έπρεπε να είναι. Χωρίς να αλλάζει το original game αλλά φέρνοντας το στο 2020. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο remake περιλαμβάνεται επιπλέον περιεχόμενο που δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments