ps_plus_ianouariou

Τα PlayStation Plus παιχνίδια του Ιανουαρίου!

Η SONY μπαίνει πολύ δυνατά στη νέα χρονιά με πολύ ωραία και ενδιαφέροντα παιχνίδια για τα PS5 και PS4. Τα παιχνίδια Ιανουαρίου που θα προστεθούν στο Playstation Plus είναι τα : Maneater (PS5 έκδοση), Greedfall και Shadow Of The Tomb Raider. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για download από τις 5 Ιανουαρίου.

Maneater

Είστε ένα καρχαρίας που πρέπει να φάτε ανθρώπους, να εξερευνήστε και να εξελιχθείτε σε ένα ανοιχτό κόσμο δράσης RPG.
Ζήστε έναν ζωντανό κόσμο με έναν πλήρη κύκλο ημέρας / νύχτας.
ξεκλειδώστε και εξοπλίστε διάφορα upgrates και βελτιώστε τον καρχαρία σας.

Greedfall

Μοναδική ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από την τέχνη Baroque του 17ου αιώνα στην Ευρώπη, που απεικονίζουν μεγαλειώδη σκηνικά σε απαλά ζεστά χρώματα και σκούρους τόνους.Σε ένα σύμπαν εμπνευσμένο από την τέχνη του Baroque του 17ου αιώνα,, παίζεις τον ρόλο ως ένας ευγενής από το Congregation Marchande. Ένας λοιμός έχει πέσει στην παλαιά ήπειρο σκοτώνοντας χιλιάδες . Αλλά μία νέα ελπίδα αναδύθηκε : ένα άγνωστο νησί , ανέγγιχτο από την αρρώστια που μπορεί να κρύβει την θεραπεία. Θα βρεθείς στη μέση μίας συνεχούς έντασης μεταξύ των αποίκων που εισβάλουν και των κατοίκων που προστατεύονται από υπερφυσικά όντα – αποδείξεις της γήινης μαγείας του νησιού.

Έξι φατρίες με το δικό τους backgrounds, φιλοδοξίες και σχέσης προς άλλες φατρίες. Κάθε σου πράξη επηρεάζει τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν υπόλοιπες φατρίες. Αυτές οι φατρίες μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι σου ή χειρότεροι εχθροί σου. Εκτός από την διπλωματία και άλλες μη επιθετικές δεξιότητες, μερικές φορές πρέπει να παλέψεις για να σώσεις την ζωή σου. Στην άγρια φύση του Νησιού θα αντιμετωπίσεις επιθετικούς ανθρώπους, τέρατα, φύλακες και πολλούς ακόμα …

Shadow Of The Tomb Raider

Η στιγμή που η Lara Croft μεταμορφώνεται στην Tomb Raider, έφτασε. Το Shadow of the Tomb Raider κλείνει την νέα τριλογία της Lara Croft, δείχνοντας την πορεία της από νεαρή και άπειρη επιζώσα, σε μια σκληροτράχηλη εξερευνήτρια και ικανή αρχαιολόγο που αψηφά κάθε κίνδυνο.

Ένας μυστηριώδης άνδρας θέλει να αλλάξει το ρου της ιστορίας και της ανθρωπότητας, φέρνοντας την απόλυτη καταστροφή στον κόσμο, και ένα παράξενο, μυστηριώδες μαχαίρι φαίνεται πως είναι ο καταλύτης για την επιθυμία του. Η πόλη του Μεξικού είναι το θύμα των πράξεών του, και η Lara είναι η γυναίκα που θα δώσει τη λύση στον κόσμο για άλλη μια φορά, στην πιο επικίνδυνη περιπέτειά της έως σήμερα.

Μείνατε ικανοποιημένοι από τα Playstation Plus παιχνίδια Ιανουαρίου; Πείτε μας στα σχόλια.

Αμέτρητες Χριστουγεννιάτικες Προσφορές Στο PlayStation Store

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments