Το μεγαλύτερο launch στην ιστορία του Xbox μέχρι σήμερα!

Από τις 10 Νοεμβρίου έχουν κυκλοφορήσει στην χώρα μας, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο οι νέες κονσόλες της Microsoft. Το launch των Xbox Series X και Series S μέχρι τώρα δεν έχει κριθεί απλά πολύ δυνατό, αλλά το μεγαλύτερο που έχει πετύχει μέχρι και σήμερα οικιακή κονσόλα της εταιρίας.

Σίγουρα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του, φέρει η γνωστή πλέον συνδρομητική υπηρεσία που έχει εδραιώσει η Microsoft στις κονσόλες της, το Game Pass. Μέσα από αυτή λοιπόν μπορείτε να βρείτε 100+ παιχνίδια, τα οποία κατεβάζετε στο σύστημα σας και απολαμβάνετε από την πρώτη μέρα αγοράς του xbox, φτάνει να γίνετε συνδρομητές. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό θα βρείτε εδώ.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, καθώς μιλάμε για μια πολύ δυνατή και φοβερά γρήγορη κονσόλα με πρωτόγνωρους χρόνους φόρτωσης των παιχνιδιών της. Ως γνωστών επίσης το νέο Xbox Series X|S συνεχίζει την παράδοση που έφερε το Xbox One και από το launch του, μέσω του backwards combatibility έχετε την δυνατότητα να παίξετε σχεδόν ότι παιχνίδι έχει βγει στις παλιότερες πλατφόρμες της ms. Η ιπποδύναμη που έχει της επιτρέπει να τρέχει πολλά από τα παιχνίδια των προηγούμενων generations, φανερά αναβαθμισμένα σε σημεία που νομίζεις ότι παίζεις ένα ολοκαίνουργιο τίτλο. Περισσότερα στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Χάρη σε σας, το λανσάρισμα των Xbox Series X|S αποτελεί το πιο πετυχημένο ντεμπούτο στην ιστορία της κονσόλας. Αν και έλειψε η απευθείας επαφή με το κοινό, η νέα γενιά του gaming γιορτάστηκε με εκατομμύρια χρήστες που παρακολούθησαν το livestream και όλους όσους συμμετείχαν στο διεθνές λανσάρισμα σε 40 χώρες. Μέσα σε 24 ώρες έγιναν τα εξής:

  • Περισσότερες κονσόλες πουλήθηκαν συγκριτικά με οποιαδήποτε προηγούμενη γενιά, με το Xbox Series S να κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό νέων παικτών ανάμεσα σε όλες τις κονσόλες Xbox.
  • Παίχτηκαν συνολικά 3.594 τίτλοι από τέσσερις γενιές, θέτοντας το ρεκόρ για τα περισσότερα παιχνίδια που παίχτηκαν σε κυκλοφορία κονσόλας Χbox.
  • Η νέα γενιά έρχεται με περισσότερους τρόπους να ανακαλύπτετε και να παίζετε. Το 70% των νέων κονσολών συνδέονται με νέους και ήδη υπάρχοντες συνδρομητές του Xbox Game Pass.

Διαβάστε το «ευχαριστώ» του Xbox εδώ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] ανταπόκριση του κοινού στην κυκλοφορία των Xbox Series X|S ήταν εκπληκτική και ταυτόχρονα ενθαρρυντική. Το Xbοx […]

[…] Microsoft θα ενημερώσει την εφαρμογή Xbox Accessories για να […]