Οι 3 καλύτερες σειρές που είδαμε και περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο τους

Οι 3 καλύτερες σειρές που είδαμε και περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο τους

Ίσως από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν είναι να ξεκινήσεις μια σειρά από τον πρώτο της κύκλο και να περιμένεις τον επόμενο με ανυπομονησία. Βέβαια αυτήν η αγωνία που νιώθεις για την νέα σεζόν, ίσως είναι από τα καλύτερα συναισθήματα, για εμάς τους cinefil.

Πάμε να δούμε τις 3 καλύτερες σειρές, που μας ενθουσίασαν και περιμένουμε πως και πως την νέα τους σεζόν!

Σιλό (Apple TV)

Η σειρά αίνιγμα που από το πρώτο επεισόδιο σε πιάνει μια φαγούρα και άγχος με το τι γίνεται…

Σε ένα κατεστραμμένο και τοξικό κόσμο, μια κοινότητα η οποία ζει σε ένα γιγάντιο υπόγειο “σιλό” που βυθίζεται σε βάθος εκατοντάδων ορόφων. Εκεί, οι άνθρωποι ζουν σε μια κοινωνία γεμάτη από κανονισμούς που πιστεύουν ότι προορίζονται για την προστασία τους.

Ως μια μικρογραφία τις κοινωνίας μας βλέπουμε ότι οι άνθρωποι είναι περιορισμένοι στο να μένουν μόνο εκεί μέσα με την πεποίθηση πως ο έξω κόσμος είναι τοξικός και εχθρικός γι’ αυτούς.
Έχοντας την δυνατότητα να βλέπουν μόνο ένα σταθερό πλάνο από την εξωτερική κάμερα στην κορυφή του σιλό και περιμένοντας πότε θα είναι ασφαλές να βγουν στον έξω κόσμο.

Μια must watch σειρά όπου αναμένουμε να δούμε την συνέχεια της μέσα στο 2025 σύμφωνα με φήμες.

Severance (Apple TV)

Severance displayer

Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές το work life balance και πως θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε στην καθημερινή μας ζωή. Πως θα σας φαινόταν όμως να κρατήσετε αυτήν την ισοροποία απλά με το να μην θυμάστε το τι συνέβει σήμερα στην δουλειά σας άλλα και το αντίστροφο.
Ο Μαρκ ο βασικός χαρακτήρας της σειράς, ηγείται μιας ομάδας υπαλλήλων γραφείου, οι μνήμες των οποίων έχουν μοιραστεί, μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής μετά από χειρουργική επέμβαση που θέλησαν να κάνουν.

Το Severance μας άφησε με πολλά ερωτήματα στο τέλος της πρώτης σεζόν και περιμένουμε με ανηπωμονισία να δούμε την δεύτερη σεζόν στης αρχές του 2025.

Squid Game (Netflix)

Έκανε ένα μεγάλο χαμό με το που βγήκε και όχι άδικα. Το squid game είχε όλα όσα χρειάζεται για να γίνει επιτυχία.
Σε μια δυστοπική Νότια Κορέα, ο Seong Gi-hun, ένας διαζευγμένος πατέρας και χρεωμένος τζογαδόρος που ζει με την ηλικιωμένη μητέρα του, καλείται να παίξει μια σειρά “παιδικών παιχνιδιών” για μια ευκαιρία σε ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Αποδεχόμενος την προσφορά, μεταφέρεται σε μια άγνωστη τοποθεσία όπου βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους 455 παίκτες που όλοι τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Οι παίκτες αναγκάζονται να φορούν πράσινες φόρμες και παρακολουθούνται συνεχώς από μασκοφόρους φρουρούς με ροζ φόρμες, ενώ τα παιχνίδια επιβλέπει ο Front Man, ο οποίος φοράει μαύρη μάσκα και μαύρη στολή.

Περιμένουμε την δεύτερη σεζόν μέσα στον Δεκέμβριο του 2024. Ενώ ανακοινώθηκε και η υλοποίηση της σειράς σε video game στην Gamescom 2024.


Αυτές ήταν οι 3 καλύτερες σειρές που μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα και σύντομα μαζί να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν γι’ αυτές.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x