Alien: Romulus | Επιστρέφει στις ρίζες του τρόμου

Alien: Romulus | Επιστρέφει στις ρίζες του τρόμου

Ο σκηνοθέτης της τελευταίας ταινίας, Alien: Romulus, Fede Alvarez, δηλώνει πως στόχος του ήταν να επιστρέψει στις ρίζες του franchise, όταν ήταν πάνω απ’ όλα μια ταινία τρόμου.

Η νέα ταινία ακολουθεί μια ομάδα νέων διαστημικών αποίκων που αναζητούν θησαυρούς σε έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό. Όταν όμως συναντούν το πιο τρομακτικό πλάσμα του σύμπαντος, η κατάσταση παίρνει μια τρομακτική τροπή.

Alien: Romulus

Για να δημιουργήσει την πιο τρομακτική ατμόσφαιρα, ο Alvarez επέλεξε να μιμηθεί την πρώτη ταινία της σειράς, σε σκηνοθεσία του θρυλικού Ridley Scott. Για να επιστρέψει στις ρίζες του τρόμου, ο Alvarez επέλεξε να χρησιμοποιήσει κυρίως πρακτικά εφέ αντί για ψηφιακά. Έτσι, δημιουργήθηκαν φυσικά σκηνικά και πλάσματα για να βιώσουν οι ηθοποιοί τον ίδιο τρόμο που θα νιώσουν οι θεατές.

Ο σκηνοθέτης συνεργάστηκε στενά με τον Ridley Scott, ο οποίος συμμετείχε ως παραγωγός και συμβούλευσε τον Alvarez σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Η ταινία προβλήθηκε σε διάφορες premium μορφές για να ενισχυθεί η κινηματογραφική εμπειρία.

Alien: Romulus

Το Alien: Romulus είναι μέρος μιας σειράς επιτυχημένων ταινιών της Disney, όπως το Inside Out 2, το Deadpool & Wolverine και το Kingdom of the Planet of the Apes. Αυτές οι ταινίες αποδεικνύουν την ικανότητα της εταιρείας να δημιουργεί και να προβάλλει ταινίες με καινοτόμους τρόπους.

Το Alien: Romulus υπόσχεται να επιστρέψει στις ρίζες του franchise και να προσφέρει μια τρομακτική εμπειρία στους θεατές.

Η προβολή του Alien: Romulus στις αίθουσες της χώρας μας θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x