Elite Season 8: Διαθέσιμη από 26.07 στο Netflix

Elite Season 8: Διαθέσιμη από 26.07 στο Netflix

Elite Season 8: Η άφιξη των αδελφών Εμίλια και Έκτορ Κράβιτζ, επικεφαλής της λέσχης αποφοίτων του Λας Ενθίνας, κλονίζει τα θεμέλια του σχολείου. Επιδραστικά, ισχυρά, διεφθαρμένα και ανήθικα, τα αδέρφια Κράβιτζ σκορπίζουν το χάος όπου κι αν πάνε και καταστρέφουν τις ζωές όσων πέσουν θύματα τους. Μόνο ο Όμαρ μπορεί να τους αντιμετωπίσει και είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να τους δει να καταστρέφονται, γιατί εν τέλει αντιπροσωπεύουν όλα όσα ήταν πάντα λάθος στο Λας Ενθίνας.

Στην τελευταία σεζόν πρωταγωνιστούν οι Omar Ayuso, André Lamoglia, Valentina Zenere, Mirela Balić, Gleb Abrosimov, Fernando Líndez, Nadia Al Saidi, Ander Puig, Carmen Arrufat, Mina el Hammani, Iván Mendes, Maribel Verdú και οι νεοφερμένοι Ane Rot, Nuno Gallego, Alexandra Pino και Mario Ermito.

Για τους λάτρεις της σειράς, γίνεται αντιληπτό πως επιστρέφουν αρκετά αγαπημένοι ήρωες της σειράς Elite Season 8, ή και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε νέα πρόσωπα.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στο Google News

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x