«Ένας Άλλος Γιος»: Ένα κοινωνικό δράμα για την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

«Ένας Άλλος Γιος»: Ένα κοινωνικό δράμα για την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

Η ταινία «Ένας Άλλος Γιος» δεν είναι απλά μία ακόμη αστυνομική ταινία, αλλά ένα συγκλονιστικό πορτρέτο της σύγκρουσης ανάμεσα στο ατομικό καθήκον και τις σκληρές πραγματικότητες της κοινωνίας.

To Ένας Άλλος Γιος εξετάζει με ειλικρίνεια τις αντιφάσεις της σύγχρονης κοινωνίας και το πώς οι καλοπροαίρετες προσπάθειες ενός ατόμου μπορούν να συντριβούν από τις δυνάμεις που επικρατούν σε μία περιθωριοποιημένη κοινότητα ενώ καταφέρνει να αποτυπώσει τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ του ατομικού και του συλλογικού, χωρίς να καταφεύγει σε εύκολες απαντήσεις.

Ένας Άλλος Γιος

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Cinobo.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x