Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο Χένρι Κάβιλ ξανά στους ρόλους τους στο σίκουελ του “Ενόλα Χολμς”

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο Χένρι Κάβιλ ξανά στους ρόλους τους στο σίκουελ του “Ενόλα Χολμς”

Η Legendary σε συνεργασία με το Netflix ετοιμάζει την παραγωγή του σίκουελ της ταινίας Ενόλα Χολμς μετά την περσινή εξασφάλιση από το Netflix των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης παγκοσμίως, εκτός Κίνας, της πρώτης ταινίας της Legendary. 

Το Ενόλα Χολμς βάζει μια δυναμική νέα θηλυκή πινελιά στην εικόνα του μεγαλύτερου ντετέκτιβ του κόσμου και της πανέξυπνης οικογένειάς του. Βασισμένες στην αγαπημένη σειρά βιβλίων που προτάθηκε για βραβείο Έντγκαρ, οι ταινίες αφηγούνται την ιστορία της ατίθασης έφηβης αδελφής του Σέρλοκ Χολμς, της Ενόλα, μιας πραγματικά προικισμένης ντετέκτιβ που συχνά αποδεικνύεται εξυπνότερη από τα διάσημα αδέλφια της.

ENOLA HOLMES. MILLIE BOBBY BROWN as ENOLA HOLMES. Cr. LEGENDARY ©2020

Η ταινία βασίζεται στην υποψήφια για βραβείο Έντγκαρ σειρά βιβλίων της Νάνσι Σπρίνγκερ The Enola Holmes Mysteries που αποτελείται από έξι βιβλία συνολικά. Το πρώτο και το πέμπτο βιβλίο της σειράς προτάθηκαν για βραβείο Έντγκαρ το 2007 και 2010 αντίστοιχα.

Το Ενόλα Χολμς κυκλοφόρησε πέρυσι παγκοσμίως από το Netflix, ενώ περίπου 76 εκατομμύρια νοικοκυριά επέλεξαν να το παρακολουθήσουν μέσα στις πρώτες 28 μέρες μετά την πρεμιέρα.

Σκηνοθεσία: από τον βραβευμένο με Emmy και BAFTA Χάρι Μπράντμπιρ (Fleabag, Killing Eve, Ramy

Σενάριο: ο βραβευμένος με BAFTA και Tony Τζακ Θορν (Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί, The Aeronauts), που έγραψε την πρώτη ταινία, επιστρέφει ως σεναριογράφος στο σίκουελ

Καστ: η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφουν στους ρόλους τους

Παραγωγή: Μέρι Πάρεντ, Άλεξ Γκαρσία και Άλι Μέντες (Legendary), Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Πέιτζ Μπράουν (για την εταιρεία τους, την PCMA Productions).

Διεύθυνση παραγωγής: Τζόσουα Γκρόουντ (Legendary), Μάικλ Ντράιερ, Χάρι Μπράντμπιρ, Τζακ Θορν

Δείτε το trailer του Ενόλα Χολμς που είναι διαθέσιμο στο Netflix :

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x