Έρημη Χώρα: Έρχεται ο 2ος κύκλος

Έρημη Χώρα: Έρχεται ο 2ος κύκλος

Η Έρημη Χώρα είναι η πρώτη παραγωγή του ERTFLIX σε σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα.

Μιλώντας για την «Έρημη Χώρα» ο Γιώργος Γκικαπέππας είπε ότι πρόκειται για σειρά «που υπακούει σε μια μορφή που αγαπάω εγώ, σε ένα είδος κατ’ επείγον που αναγκάζει τους ήρωες να λειτουργούν απέναντι σε μια κρισιμότητα. Δηλαδή έρχεται ένα γεγονός, το οποίο δεν έχεις το χρόνο να το πολυσκεφτείς. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία λειτουργείς υποσυνείδητα, οπότε προκύπτουν πράγματα τα οποία πολλές φορές προδίδουν πολλές πτυχές του χαρακτήρα σου. Αυτό έπρεπε να βρω με τους ηθοποιούς. Τι είναι αυτό που τους προδίδει ποιο είναι το παρελθόν τους και πως μπαίνουν σ αυτή την ιστορία για να διαχειριστούν το ζήτημα που έχουν. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψουμε. Δόξα τω Θεώ, έχω ηθοποιούς που αγάπησαν αυτή τη δουλειά και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό» κατέληξε ο σκηνοθέτης.

Η Έρημη Χώρα έκανε πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου 2023 στο ERTFLIX και θα γράψουμε το κλισέ ότι ενθουσίασε κοινό και κριτικούς. Όμως δεν είναι ακόμα ένα κλισέ, ισχύει. Πρόσφατα ανέβηκε το τρέιλερ του 2ου κύκλου που μπορείτε να δείτε παρακάτω και αν δεν έχετε δει ήδη τον πρώτο κύκλο, σας προτείνουμε να το βάλετε στο πρόγραμμα.

Η υπόθεση: Όταν η Εύα, μια μικρή Ελληνορουμάνα που έχει πρόβλημα με την ομιλία, χάνει την ίδια μέρα και τους δυο της γονείς σε δυστύχημα, ο Λουκάς, ο ερημίτης ρατσιστής παππούς της που δεν την έχει δει ποτέ, είναι ο μόνος Έλληνας συγγενής της που μπορεί να αναλάβει την κηδεμονία της, αλλά εκείνος την αρνείται πεισματικά. Την άγνωστη τύχη της Εύας αναλαμβάνει τότε η Μαρίνα, μια κοινωνική λειτουργός με διαλυμένη οικογένεια, που αποφασίζει να παλέψει με τον Λουκά και το παρελθόν του, αναγκάζοντας έτσι εκείνον αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό να αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τη σωτηρία τους.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κέντρος, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Καραμίχος, Άννα Μαρία Μαρινάκη, Νίκος Αρβανίτης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Χρήστος Κοντογιώργης, Αλεξία Σαπρανίδου, Στέλιος Ξανθουδάκης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Δημήτρης Αριανούτσος, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Στεφανία Μαρόλα, Κάρμεν Ιονέσκου, Μιχάι Ντινβάλε, Ντίνα Αβαγιανού, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Δημήτρης Τοπαλίδης, Αδελαΐδα Κατσίδε, Καλλιόπη Παναγιωτίδου, Δέσποινα Ρεμεδιάκη, Έφη Σισμανίδου, Αγγελική Μαρίνου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα προβληθεί ο 2ος κύκλος, μείνετε όμως συντονισμένοι για ό,τι νεότερο.

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα Ταινίες/Σειρές

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x