Marvel: Έκλεισε 85 χρόνια και το γιορτάζει με ένα video

Marvel: Έκλεισε 85 χρόνια και το γιορτάζει με ένα video

Για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, η Walt Disney Company κυκλοφόρησε ένα νέο video που μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και μας δίνει μια γεύση από το συναρπαστικό μέλλον που μας επιφυλάσσει.

Το video μας θυμίζει στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας από τα κόμικς, τις ταινίες και τα παιχνίδια της Marvel. Από τους Avengers και τους X-Men μέχρι τους Fantastic Four και τον Spider-Man, οι ήρωες της Marvel έχουν κατακτήσει την καρδιά εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Φράσεις όπως “I am Iron Man” και “Avengers assemble” έχουν γίνει μέρος της ποπ κουλτούρας και έχουν δημιουργήσει ένα φαινόμενο μοναδικό στο είδος του.

Εκτός από τις νοσταλγικές αναφορές, το video μας προσφέρει αποκλειστικά πλάνα από τις επερχόμενες ταινίες και σειρές της Marvel, όπως τον Red Hulk στο Captain America: Brave New World, τον Daredevil: Born Again, την Ironheart και τους Thunderbolts.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x