Secret Level: Αγαπημένοι ήρωες από video games στην νέα σειρά της Amazon

Secret Level: Αγαπημένοι ήρωες από video games στην νέα σειρά της Amazon

Από τα Amazon MGM Studios και το Blur Studio, τους δημιουργούς του Love, Death + Robots, έρχονται 15 εντυπωσιακά επεισόδια. Το Secret Level θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Prime Video σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές παγκοσμίως στις 10 Δεκεμβρίου.

Φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον concept και πολύ πρωτότυπη και ιδιαίτερη ιδέα. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρουν να βλέπουμε μέσα από κάθε επεισόδιο την ιστορία από κάθε έναν αγαπημένο ήρωα από video games που έχουμε περάσει πολλές ώρες μαζί τους.

Κάθε επεισόδιο του Secret Level θα είναι και μια νέα περιπέτεια, ξεκλειδώνοντας συναρπαστικούς κόσμους από αγαπημένους κλασικούς τίτλους παιχνιδιών και πολυαναμενόμενους νέους τίτλους. Ακολουθεί ο κατάλογος των παιχνιδιών που ενέπνευσαν τις 15 επικές ιστορίες που θα βρείτε στο Secret Level.

● Armored Core

● Concord

● Crossfire

● Dungeons & Dragons

● Exodus

● Honor of Kings

● Mega Man

● New World: Aeternum

● PAC-MAN

● PlayStation (προβάλλοντας διάφορους αγαπημένους ήρωες των PlayStation Studios, πχ. Kratos)

● Sifu

● Spelunky

● The Outer Worlds

● Unreal Tournament

● Warhammer 40,000

Το Secret Level δημιουργήθηκε από τον Tim Miller και είναι ο εκτελεστικός παραγωγός του. Ο Dave Wilson είναι εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x