Ο Sonic ο Σκαντζόχοιρος έρχεται τρέχοντας στο Netflix

Ο Sonic ο Σκαντζόχοιρος έρχεται τρέχοντας στο Netflix

Το Netflix , η SEGA of America, Inc. (“SEGA”) και η WildBrain ανακοινώνουν μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με τον Sonic τον Σκαντζόχοιρο, το Sonic Prime, που θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως το 2022. 

Η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων σε 24 επεισόδια για παιδιά, οικογένειες και πιστούς φαν αξιοποιεί τα βασικά χαρακτηριστικά του franchise και παρουσιάζει την “Μπλε Αστραπή” που έγινε διάσημη από το βιντεοπαιχνίδι σε μια καταιγιστική περιπέτεια στην οποία η τύχη ενός παράξενου νέου πολυσύμπαντος βρίσκεται στα καλυμμένα με γάντια χέρια του σκαντζόχοιρου. Η περιπέτεια του Sonic δεν είναι απλώς ένας αγώνας να σώσει το σύμπαν, είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας και εξιλέωσης. 

Τον σχεδιασμό των κινουμένων σχεδίων θα αναλάβει το στούντιο της WildBrain στο Βανκούβερ, ενώ η SEGA και η WildBrain θα αναλάβουν από κοινού την παραγωγή, τη διανομή και την αδειοδότηση. Η Man of Action Entertainment, οι δημιουργοί του Ben 10 και των χαρακτήρων και της ομάδας της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας Οι Υπερέξι, θα είναι showrunner και διευθυντές παραγωγής της σειράς.

Δήλωση της Ντομινίκ Μπαζέ για το Sonic Prime, διευθύντριας πρωτότυπου περιεχομένου κινουμένων σχεδίων του Netflix: “Ο Sonic είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας και κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά όλων μας, μεταξύ των οποίων και στη δική μου. Πέρασα πολλές ώρες ως παιδί παρέα με την μπλε αστραπή και θεωρώ προνόμιο που μπορώ να παρουσιάσω αυτόν τον χαρακτήρα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια στο Netflix — την οποία θα απολαύσουν μια γενιά πιστών φαν αλλά και νέοι θαυμαστές από όλο τον κόσμο”. 

Δήλωση του Ίβο Γκέρσκοβιτς, διευθυντή brand της SEGA: “Ο Sonic ο Σκαντζόχοιρος είναι ένας θρύλος της παγκόσμιας ψυχαγωγίας που συγκλονίζει το κοινό από τότε που κυκλοφόρησε ως βιντεοπαιχνίδι το 1991. Με πάνω από 1,14 δισεκατομμύρια πωλήσεις και λήψεις του παιχνιδιού, μια συναρπαστική ταινία, ένα ισχυρό πρόγραμμα αδειοδότησης και άλλα, ο θρυλικός σκαντζόχοιρος της SEGA συνεχίζει να καταπλήσσει και να δίνει χαρά σε κοινό από όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WildBrain, τη Man of Action Entertainment και το Netflix και ανοίγουμε αυτό το νέο κεφάλαιο κινουμένων σχεδίων στο franchise του Σόνικ”.  

Δήλωση του Τζος Σέρμπα, προέδρου της WildBrain: “Έχοντας διαμορφώσει γενιές αφοσιωμένων φαν από όλο τον κόσμο, ο Sonic ο Σκαντζόχοιρος είναι σήμερα περισσότερο αγαπητός από κάθε άλλη εποχή και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix, τη SEGA και τη Man of Action για να παρουσιάσουμε ολοκαίνουργιες περιπέτειες του Sonic σε κοινό από όλο τον κόσμο. Αυτό το κορυφαίο franchise ταιριάζει ιδανικά στις ικανότητες της WildBrain και δίνει ήδη έμπνευση στις ταλαντούχες δημιουργικές μας ομάδες να φτιάξουν μοναδικά πράγματα. Έχουμε δει από πρώτο χέρι τη διαχρονική αξία αυτού του franchise μέσα από την ισχυρή και σταθερή ζήτηση που έχει παγκοσμίως η βιβλιοθήκη μας με την κλασική σειρά του Sonic. Ανυπομονούμε λοιπόν να παρουσιάσουμε νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο με τον Sonic τόσο στους νέους όσο και τους παλιούς φαν”.

Αξιοποιώντας τη δυναμική που δημιούργησε ο Sonic το 2020 –και με αφορμή τα 30ά γενέθλια του franchise το 2021–, το Sonic Prime θέλει να αιχμαλωτίσει τη φαντασία θεατών ηλικίας από 6 έως 11 ετών, καθώς και τους φαν του κλασικού Sonic κάθε ηλικίας, ενώ θα παρουσιάσει το ίδιο ακριβώς εύρος των επικών περιπετειών που είναι ταυτόσημες με το franchise του Sonic. Το 2020, το Sonic Η Ταινία κατέκτησε την πρώτη θέση παγκοσμίως το σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του και παρέμεινε στην κορυφή για εβδομάδες, καταρρίπτοντας ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικανικό box office. Οι εταιρείες που ανέλαβαν την παραγωγή, SEGA Sammy και Paramount Pictures, έχουν ανακοινώσει ότι ετοιμάζουν ένα σίκουελ της ταινίας.

Το Sonic Prime, θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως το 2022 στο Netflix.

Δελτίο Τύπου

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x