The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim | Πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας της anime ταινίας

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim | Πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας της anime ταινίας

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η νέα ταινία “αφηγείται την μοίρα του Οίκου του Helm Hammerhand, του θρυλικού Βασιλιά του Rohan”. Η ιστορία διαδραματίζεται όταν μια ξαφνική επίθεση από τον Wulf, έναν έξυπνο και αδίστακτο άρχοντα των Dunlending που επιδιώκει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του, αναγκάζει τον Helm και τον λαό του να κάνουν μια απελπισμένη τελευταία αντίσταση στο αρχαίο οχυρό του Hornburg – ένα ισχυρό φρούριο που αργότερα θα γίνει γνωστό ως Helm’s Deep.

The War of the Rohirrim displayer.gr

Βρισκόμενη σε μια όλο και πιο απελπιστική κατάσταση, η Héra, η κόρη του Helm, πρέπει να συγκεντρώσει τη θέληση να ηγηθεί της αντίστασης ενάντια σε έναν θανατηφόρο εχθρό που επιθυμεί την ολοκληρωτική τους καταστροφή.

Η ταινία θα διαθέτει τουλάχιστον ένα οικείο πρόσωπο, με την Miranda Otto να επαναλαμβάνει τον ρόλο της Éowyn, ενώ το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Brian Cox ως Rohan, Gaia Wise ως Héra και Luke Pasqualino ως Wulf.

Το “The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim” θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 13 Δεκεμβρίου, κάτι που πιθανόν σημαίνει πως στην χώρα μας θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 12 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x