The Lord of the Rings: The Rings of Power – Teaser Video

The Lord of the Rings: The Rings of Power – Teaser Video

Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει για πρώτη φορά στις οθόνες τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης. Αυτό το επικό δράμα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των βιβλίων “Το Χόμπιτ” και “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” του J.R.R. Tolkien και θα ταξιδέψει τους θεατές σε μια εποχή στην οποία σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν σε δόξα και κατέρρευσαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από τις πιο λεπτές κλωστές και ο μεγαλύτερος κακός που έβγαλε ποτέ η πένα του Tolkien απειλούσε να σκεπάσει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι.

Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων, γνωστών και νέων, καθώς αντιμετωπίζουν την επί μακρόν φοβισμένη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μαγευτικά δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Lindon, στο μαγευτικό νησιωτικό βασίλειο του Númenor, μέχρι τις πιο μακρινές αποστάσεις του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν παρακαταθήκες που θα ζήσουν πολύ καιρό μετά την εξαφάνισή τους.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στις 2 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x