Επίσημο: Το House of the Dragon θα έχει συνολικά 4 σεζόν

Επίσημο: Το House of the Dragon θα έχει συνολικά 4 σεζόν

Το επιτυχημένο prequel του Game of Thrones, House of the Dragon, ολοκλήρωσε πρόσφατα τον δεύτερο κύκλο του, αλλά ήδη γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο ακόμη να περιμένουμε.

Όπως αναφέρει στο Variety, ο showrunner και συνδημιουργός της σειράς House of the Dragon, Ryan Condal, επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι η σειρά θα έχει συνολικά τέσσερις σεζόν, με την τρίτη να αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα στις αρχές του 2025.

House of the Dragon's

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το HBO επιβεβαιώνει τον συνολικό αριθμό σεζόν του prequel του Game of Thrones, αλλά το δίκτυο δεν έχει αποκαλύψει πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει η κάθε σεζόν. Ο Condal δήλωσε ότι δεν έχει συζητήσει με το HBO σχετικά με τον αριθμό των επεισοδίων της τρίτης σεζόν, αλλά αναμένει ότι ο ρυθμός της σειράς θα παραμείνει ο ίδιος με αυτόν της δεύτερης σεζόν.

Αυτή η εκτίμηση είναι κάπως μικρότερη από αυτή που είχε προτείνει προηγουμένως ο συγγραφέας του “A Song of Ice and Fire”, George R.R. Martin. Το 2022, είχε δηλώσει ότι το House of the Dragon θα χρειαζόταν πιθανώς τέσσερις σεζόν των 10 επεισοδίων η καθεμία.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x