Υπόγειο Χτύπημα: Η Τζέσικα Άλμπα έρχεται στο Netflix 21.06

Υπόγειο Χτύπημα: Η Τζέσικα Άλμπα έρχεται στο Netflix 21.06

Η κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων Πάρκερ (Τζέσικα Άλμπα) βρίσκεται στην υπηρεσία της στο εξωτερικό όταν τη φωνάζουν πίσω στη γενέτειρά της με αφορμή τα τραγικά νέα για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της. Η Πάρκερ, που πλέον είναι ιδιοκτήτρια του οικογενειακού μπαρ, ξανασμίγει με τον πρώην φίλο της που έγινε σερίφης, Τζέσι (Μαρκ Γουέμπερ), τον ευέξαπτο αδελφό του, Έλβις (Τζέικ Γουίρι), και τον ισχυρό πατέρα του, τον γερουσιαστή Σουάν (Άντονι Μάικλ Χολ), ενώ προσπαθεί να κατανοήσει τι συνέβη στ’ αλήθεια στον πατέρα της.

Η Πάρκερ δεν καταφέρνει να βρει απαντήσεις και σύντομα μπλέκει με μια βίαιη συμμορία που δρα ανεξέλεγκτα στη γενέτειρά της. Χωρίς να ξέρει ποιον να εμπιστευτεί, η Πάρκερ αξιοποιεί την εκπαίδευσή της ως κομάντο και αποδεικνύεται μια ισχυρή αντίπαλος, καθώς προσπαθεί να μάθει την αλήθεια και να αποδώσει δικαιοσύνη για ό,τι άδικο συνέβη στην Κομητεία Σουάν, έχοντας στο πλευρό της τον μυστικό πράκτορα και συνεργάτη της, τον χάκερ Αράχνη (Τον Μπελ), και τον ντόπιο δικτυωμένο ντίλερ Μάικ (Γκάμπριελ Μπάσο). Σε σκηνοθεσία Μούλι Σούρια, σενάριο των Τζον Μπρανκάτο, Τζος Όλσον και Χάλεϊ Γκρος και παραγωγή των Έρικα Λι, Μπασίλ Ίανικ και Έστερ Χορνστάιν, στο Υπόγειο Χτύπημα πρωταγωνιστούν επίσης οι Κάιγουι Λάιμαν και Χάρι Ντίλον.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x