Ο Pedro Pascal πρωταγωνιστής του “The Last of Us”!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά casting της χρονιάς, το αστέρι του Mandalorian Pedro Pascal αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην σειρά « The Last Of Us», μια μεγάλη παραγωγή του HBO βασισμένο στο franchise της Sony Playstation.

Σάρκα και οστά στο συγκεκριμένο εγχείρημα πρόκριτε να δώσουν οι γνωστοί παραγωγοί του Chernobyl , Craig Mazin και Neil Druckmann.

Βασισμένο στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι The Last of Us , το οποίο αναπτύχθηκε για το PlayStation από το Naughty Dog, η ιστορία λαμβάνει χώρα είκοσι χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel (Pascal), ένας σκληροπυρηνικός επιζών, προσλαμβάνεται για να φυγαδεύσει την Ellie (Bella Ramsey του Game of Thrones), ένα 14χρονο κορίτσι, από μια ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικρή δουλειά γίνεται σύντομα ένα βάναυσο, θλιβερό ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίζουν τις ΗΠΑ και να εξαρτώνται ο ένας από τον άλλο για την επιβίωση τους.

Ο Τζόελ, βασανισμένος από τραύματα και αποτυχίες του παρελθόντος, πρέπει να αντιμετωπίσει μια πανδημία που πλήττει την Αμερική, προστατεύοντας ταυτόχρονα ένα κορίτσι που αντιπροσωπεύει την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας.

Αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή για τον Pascal που έγινε γνωστός με τον ρόλο του ως Oberyn Martell στο Game Of Thrones του HBO. 

Ο Pascal ασχολείται σήμερα με την εξαιρετικά δημοφιλή και αναγνωρισμένη σειρά του Disney+ The Mandalorian, η οποία πρόσφατα έλαβε υποψηφιότητα για τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη σειρά δράματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments