SONY HT-S40R – 600W, surround 5.1 και ασύρματα πίσω ηχεία

Η Sony ανακοίνωσε το HT-S40R, ένα νέο, ισχυρό ηχοσύστημα, ιδανικό για την αναπαραγωγή πραγματικού κινηματογραφικού ήχου που ταιριάζει στο σπίτι σας. Το HTS40R διαθέτει 600W ισχυρού και πραγματικού ήχου surround 5.1 καναλιών, με ασύρματα πίσω ηχεία που ζωντανεύουν κάθε ταινία.

Εξωπραγματικός ήχος

Για μια φανταστική ηχητική εμπειρία, αυτός ο συνδυασμός soundbar, subwoofer και ασύρματων πίσω ηχείων προσφέρει δυναμικό ήχο που γεμίζει το δωμάτιό σας.

Το HT-S40R διαθέτει συνολική ισχύ 600W, πραγματικό surround ήχο 5,1 καναλιών και τεχνολογία Dolby Audio?, αποδίδοντας δυνατό ήχο που σας τοποθετεί στο επίκεντρο της δράσης. Είτε παρακολουθείτε μια νέα σειρά είτε παρακολουθείτε ξανά κάτι παλιό και αγαπημένο, θα μπορείτε να ακούτε κάθε μικρή λεπτομέρεια, ζωντανεύοντας κάθε σκηνή.

Εστιάστε λιγότερο στην ακαταστασία και περισσότερο στον ήχο

Με το νέο HT-S40R μπορείτε να ρυθμίσετε το σύστημα οικιακού κινηματογράφου όπως θέλετε, με ελάχιστα καλώδια. Με έναν ασύρματο ενισχυτή που τροφοδοτεί τα πίσω ηχεία, δεν υπάρχουν καλώδια μεταξύ εμπρός και πίσω ηχείων για να σας εμποδίζουν. Το σύστημα μπορεί να προσφέρει κινηματογραφικό χωρίς ακαταστασία ή πολυπλοκότητα.

Για ακόμη λιγότερα καλώδια στο σαλόνι σας, μπορείτε να στείλετε ήχο στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας ασύρματα με μια τηλεόραση Sony BRAVIA που υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση τηλεόρασης.

Δεν είναι μόνο οι ταινίες που ακούγονται καταπληκτικά, αλλά το HT-S40R είναι επίσης φτιαγμένο για μουσική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Bluetooth® για ασύρματη ροή μουσικής από το smartphone σας ή να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB για αναπαραγωγή ήχου από μια συσκευή USB.

Φαίνεται όμορφο σε οποιοδήποτε σαλόνι

Το HT-S40R έχει κατασκευαστεί με επίκεντρο τον σχεδιασμό του. Με ένα λεπτό συμπαγές soundbar, διακριτικό subwoofer και ασύρματα πίσω ηχεία, το HT-S40R έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με τηλεοράσεις BRAVIA και να συμπληρώνει την αισθητική στο σαλόνι σας. Επιπλέον, το συμπαγές soundbar και τα πίσω ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο για να είναι τακτοποιημένα στο δωμάτιό σας. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε τον ασύρματο ενισχυτή οπουδήποτε θέλετε, όπως για παράδειγμα, επίπεδα σε ένα ράφι τραπεζιού ή στηριγμένο στον τοίχο.

Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα

Το HT-S40R είναι έτοιμο “να ξεκινήσει” απευθείας μόλις βγει από το κουτί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να συνδέστε το soundbar στο subwoofer και τα πίσω ηχεία στον ασύρματο ενισχυτή, χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα καλώδια και να συνδέστε το subwoofer σε μια τηλεόραση. Στη συνέχεια, καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε 5,1 κανάλια πραγματικού surround ήχου. Διατίθενται HDMI ARC, οπτικές και αναλογικές συνδέσεις εισόδου.

Προαιρετική ρύθμιση ήχου

Το σύστημα ηχείων διαθέτει 4 λειτουργίες ήχου για κινηματογράφο, μουσική, standard και αυτόματη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που είναι κατάλληλη για ό,τι παρακολουθείτε ή ακούτε. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε τις λειτουργίες νύχτας και φωνής, όταν τις χρειάζεστε, αλλά και τον έλεγχο έντασης του subwoofer για να βελτιώσετε την εμπειρία θέασης.

Το HT-S40R θα είναι διαθέσιμο από τον Μάιο του 2021.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.sony.gr/electronics/sound-bar/ht-s40r

Δελτίο τύπου Sony Hellas

Μοιραστείτε το
Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Recent Posts

Το νέο μοντέλο LG NANO866 με Real 4K ανάλυση έρχεται με ξεχωριστές δυνατότητες

Η LG παρουσίασε ακόμα ένα μοντέλα από την σειρά NanoCell, το LG NANO866, το οποίο…

9 λεπτά ago

Τα PS Plus παιχνίδια Ιουλίου για PS4 και PS5

Η SONY ανακοίνωσε επίσημα τα PS Plus παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να κατεβάσουν οι…

4 μήνες ago

Το Galaxy S21 Ultra 5G το Καλύτερο Smartphone στα Global Mobile Awards της MWC 2021

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάκριση του Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ως το «Καλύτερο Smartphone»…

4 μήνες ago

Η LG ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των νέων μοντέλων LG QNED MiniLED τηλεοράσεων

Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας και πιο premium σειράς LCD TV στην παγκόσμια…

4 μήνες ago

Γιατί να περιμένετε; Τώρα βλέπετε μέσω streaming τα αγαπημένα σας πριν ολοκληρωθεί η λήψη

Είτε πρόκειται για μια μεγάλη πτήση ή για μια μετακίνηση στην πόλη, οι σειρές και…

4 μήνες ago

H Samsung παρουσιάζει τη νέα εμπειρία για Watch, δίνοντας μια πρώτη εικόνα του One UI Watch

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) η Samsung παρουσίασε την εμπειρία χρήσης του…

4 μήνες ago