sony a7s iii

Sony A7S III: Ημερομηνία κυκλοφορίας, νέα και δυνατότητες

Μετά από ένα χρόνο εικασίες, η Sony A7S III επιβεβαιώθηκε επίσημα. Η Sony θα ανακοινώσει τη νέα φωτογραφική της κάμερα στις 28 Ιουλίου και υπόσχεται ότι «όλα είναι νέα» – συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα εικόνας.

Η Sony A7S III έχει πολλά δείξει. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η A7S II και εκείνη τη στιγμή οι κανόνες έχουν ξαναγραφεί πλήρως – κυρίως από το Canon EOS R5, με το non-crop 8Κ βίντεο και την αυτόματη εστίαση caliber.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Sony Alpha Universe αποκάλυψε ότι η A7S III θα ανακοινωθεί στα τέλη του μήνα και ότι ένα στέλεχος της εταιρείας έχει ήδη παρουσιάσει στο κοινό το πώς θα είναι.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο διάδοχος της Alpha 7S II θα έρθει, αργότερα αυτό το καλοκαίρι”, δήλωσε ο Kenji Tanaka της Sony Imaging στην DP Review. “Θα είναι ένας πλήρης επανασχεδιασμός ολόκληρου του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα εικόνας. Όλα είναι νέα. Ελπίζουμε ότι θα ικανοποιήσει και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες και τα αιτήματα των πελατών μας. Είμαι πολύ σίγουρος ότι το νέο μας μοντέλο θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους. “

Ενώ η γραμμή της εταιρείας είναι κατανοητά ασαφής στις λεπτομέρειες. Η Sony Alpha Rumors έχει μοιραστεί ένα σύνολο διαρροών προδιαγραφών.

Μεταξύ των υποτιθέμενων προδιαγραφών είναι ένας νέος αισθητήρας 12MP γρήγορης ανάγνωσης, 4K 120fps σε 10-bit 4: 2: 2 και 1080p σε 240fps, ISO160 (για S-LOG 3) έως 409.600 με 15stop δυναμικού εύρους (αλλά όχι dual ISO), και το σημαντικότερο δεν υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης σε καμία λειτουργία εγγραφής.

Λοιπόν, αυτές οι προδιαγραφές είναι πιθανό να είναι αληθινές; Ακολουθεί μια συνοπτική παρουσίαση αυτού που περιμένουμε από το Sony A7S III αργότερα αυτό το μήνα.

1.Νέος αισθητήρας

2.DCI 4K και ευρύτερο φάσμα ρυθμών καρέ

3.Εγγραφή 10 bit και χωρίς χρονικό όριο

4.Αναβαθμισμένο σκόπευτρο

5.Καλύτερη ευαισθησία στην οθόνη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments