xiaomi oled mi tv lux

Xiaomi Mi TV Lux 65” OLED, με VRR και HDMI 2.1

Ανακοινώθηκε επίσημα η πρώτη OLED τηλεόραση από την Xiaomi. Πρόκειται για το μοντέλο Mi TV Lux 65” OLED, το οποίο θα έρθει με ανάλυση 4Κ, color gamut 98,3%, και υποστήριξη Dolby Vision.

Το Dolby Vision φέρνει επανάσταση στην τηλεοπτική εμπειρία με απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα και λεπτομέρεια που υποστηρίζονται από την εκπληκτικά ζωντανή ποιότητα εικόνας.

Εξαιρετικά νέα για τους gamers, καθώς θα ενσωματώνει λειτουργίες Auto Low Latency Mode (ALLM) και Variable Refresh Rate (VRR) από 40-120 Hz, καθώς και θύρα HDMI 2.1.

Με την υποστήριξη ενός έξυπνου επεξεργαστή MPU 9650, προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα της εικόνας μέσω της τεχνολογίας AI Master for Picture της Xiaomi.

Η αναπαραγωγή του ήχου, θα πραγματοποιείται από 9 ηχεία, τα οποία θα έχουν συνολική ισχύ 65W, και φυσικά υποστήριξη Dolby Atmos.

Η Mi TV Lux 65″ OLED είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα συναρπαστικό πεδίο ήχου που επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν μια πανοραμική εμπειρία ήχου 3D με ήχους που προέρχονται από όλες τις κατευθύνσεις.

Το disign της είναι πολύ μοντέρνο και εντυπωσιακό. Τα bezzels της Mi TV Lux είναι σχεδόν ανύπαρκτα, με την αναλογία της οθόνης ως προς το σώμα, να φτάνει στο εντυπωσιακό 98,8%.

Κυκλοφορεί στην Κίνα στα RMB 12,999, δηλαδή περίπου στα 1.600€, και αναμένουμε να μάθουμε ημερομηνία και τιμή διάθεσής της στην Ευρώπη.

Mi LED TV 4S 55” + Δώρο Smartphone Redmi 9 32GB

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments