sony 48a9

SONY 48A9 – OLED 48 ιντσών

Βαθύ μαύρο, υπέροχος ήχος, μικρό μέγεθος

Δείτε τα βαθιά μαύρα και τα φυσικά χρώματα της OLED σε μια πιο μικρή τηλεόραση. Ο ισχυρός επεξεργαστής της SONY 48A9 ζωντανεύει τη λεπτομέρεια κάθε σκηνής με τον ήχο από την οθόνη να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την εικόνα. Απολαύστε εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου σε μια πανέμορφη μικρή τηλεόραση.

Όμορφη, μικρού μεγέθους OLED, με τη δύναμη του εξαιρετικού επεξεργαστή της Sony

Ο ίδιος ισχυρός επεξεργαστής της σειράς 8Κ της Sony αναλύει τα δεδομένα εικόνας για να αναδείξει την έντονη αντίθεση της OLED, με έντονα μαύρα, υψηλή φωτεινότητα και πραγματικά ρεαλιστικές εικόνες.

Δείτε ρεαλιστικά χρώματα, ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια στις σκιές και στα έντονα φωτεινά σημεία. Με το Pixel Contrast Booster, το χρώμα και η αντίθεση ενισχύονται στις φωτεινές περιοχές, για να μπορείτε να απολαμβάνετε σκηνές γεμάτες ρεαλισμό και αποχρώσεις, περισσότερο βάθος, λεπτές υφές και τη μοναδική αντίθεση στα μαύρα που μόνο η OLED μπορεί να αποδώσει.

Με τεχνολογία Object-based HDR remaster, το χρώμα κάθε αντικειμένου στην οθόνη αναλύεται και η αντίθεση προσαρμόζεται, κάτι που δεν συμβαίνει στις περισσότερες τηλεοράσεις. Χάρη στην ξεχωριστή επεξεργασία κάθε αντικειμένου, αυτή η μικρή τηλεόραση αναπαράγει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες υφές και πιο ρεαλιστικές εικόνες.

Ήχος και εικόνα σε αρμονία: η οθόνη είναι το ηχείο 

Με την οθόνη να λειτουργεί ως ηχείο, ο ήχος και η εικόνα συνδυάζονται τέλεια, επιτρέποντας στον ήχο να μεταδίδεται από τη σωστή θέση στην οθόνη, για μία πιο κινηματογραφική εμπειρία.

Ο ήχος στις συμβατικές τηλεοράσεις, με το ηχείο κάτω από την οθόνη, είναι συχνά εκτός συγχρονισμού με την εικόνα. Με την τεχνολογία Acoustic Surface Audio, η ίδια η οθόνη είναι το ηχείο. Ο πρωτοποριακός ενεργοποιητής δονείται διακριτικά για να δημιουργήσει ήχο τον οποίο ακούτε να αναπαράγεται από το σημείο της οθόνης όπου συμβαίνει η δράση, π.χ. τον διάλογο των χαρακτήρων, τον θόρυβο του κινητήρα αυτοκινήτου.

Περιβληθείτε από τον ήχο σαν να βρίσκεστε μέσα στη σκηνή. Με την τεχνολογία Dolby Atmos, ο ήχος έρχεται από πάνω και από το πλάι, έτσι αντιλαμβάνεστε τον ήχο των αντικειμένων γύρω σας με περισσότερο ρεαλισμό, για μια πραγματικά πολυδιάστατη εμπειρία.

Λιτή σχεδίαση για να σας καθηλώνει στην εικόνα

Εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, που δεν αποσπά την προσοχή σας από την εικόνα, για πραγματικά καθηλωτική προβολή. Με μικρό μέγεθος, λεπτό σχήμα και απλή σχεδίαση One Slate, αυτή η τηλεόραση εναρμονίζεται με το σαλόνι σας.

Η τιμή της SONY 48A9 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ενώ θα είναι διαθέσιμη προς το τέλος Αυγούστου.

Μείνετε συντονισμένοι…

Πηγή

Οι νέες τηλεοράσεις A8 OLED 4K HDR της Sony είναι πλέον διαθέσιμες

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] SONY 48A9 – OLED 48 ιντσών […]