AI for All: Η Samsung θέλει να φέρει προϊόντα με AI σε κάθε σπίτι

AI for All: Η Samsung θέλει να φέρει προϊόντα με AI σε κάθε σπίτι

Με το όραμα “AI for All”, η εταιρεία καταφέρνει να ενσωματώσει την AI σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από τα smartphones και τις οικιακές συσκευές μέχρι τις τηλεοράσεις.

Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, καθώς οι συσκευές προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, η Samsung με το AI for All, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα, αξιοποιώντας την AI για να δημιουργήσει προϊόντα πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

AI for All-displayer.gr

Το οικοσύστημα SmartThings παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία, συνδέοντας όλα τα έξυπνα προϊόντα της Samsung και επιτρέποντας στους χρήστες να τα ελέγχουν εύκολα και απομακρυσμένα. Με τις νέες συσκευές που παρουσιάστηκαν, όπως οι προβολείς Premier 9 και 7 και οι φορητοί υπολογιστές Galaxy Book, η Samsung αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την παροχή κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων.

Η Samsung δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή εξαιρετικών προϊόντων, αλλά επενδύει και στην ανάπτυξη νέων λειτουργιών που βασίζονται στo AI for All. Το λειτουργικό σύστημα One UI 6.1.1, για παράδειγμα, θα φέρνει νέες δυνατότητες όπως το Live Translate και το Sketch to Image, καθιστώντας την επικοινωνία και τη δημιουργικότητα πιο εύκολη από ποτέ.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x