Αυτά είναι τα Apple AirPods Max – Τα πρώτα over ear ακουστικά της Apple

Αυτά είναι τα Apple AirPods Max – Τα πρώτα over ear ακουστικά της Apple

Τα Apple AirPods Max είναι ένα ζευγάρι premium ακουστικών με active noise cancellation και διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ωρών με τιμή 649€.

Τα Apple AirPods Max έχουν retro σχεδιασμό με μοντέρνες πινελιές. Το σώμα των ακουστικών είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με το πάνω μέρος της στέκας να διαθέτει ένα πλέγμα από μαλακό υλικό, το οποίο προσφέρει άνεση και επιτρέπει στο κεφάλι να αναπνέει. Η Apple είναι περήφανη για τον υβριδικό μηχανισμό ο οποίος συνδέει την στέκα με τα ακουστικά, καθώς μπορούν να προσαρμόζονται άνετα σε όλα τα κεφάλια. Η αγαπημένη περιστρεφόμενη κορώνα των apple watch, υπάρχει στο πάνω μέρος του ενός ακουστικού για ρύθμιση της έντασης του ήχου, απάντηση κλήσεων και ενεργοποίηση της Siri.

Τα ακουστικά ενσωματώνουν μαγνήτες 40 χιλιοστών, και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν βαθιά μπάσα, ακριβείς ήχους μεσαίας εμβέλειας και καθαρές υψηλές συχνότητες. Υπάρχει επίσης ένας μηχανισμός με διπλούς μαγνητικούς δαχτυλίους νεοδυμίου, ο οποίος δεν αφήνει τον ήχο να παραμορφωθεί ακόμα και στην μέγιστη ένταση. Στα ear cups συναντάμε memory foam μαξιλαράκια, για να προσαρμόζονται τέλεια και για να προσφέρουν καλύτερη απομόνωση από τους εξωτερικούς ήχους.

Τα AirPods Max χρησιμοποιούν Adaptive EQ για να ρυθμίζουν τον ήχο με βάση την εφαρμογή και τη στεγανοποίηση των μαξιλαριών στα αυτιά του χρήστη. Επίσης, μπορούν να μετρήσουν το ηχητικό σήμα που φτάνει στον χρήστη και να προσαρμόσουν τις συχνότητες σε πραγματικό χρόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=FXI_-OesT3A

Τα AirPods Max θα είναι διαθέσιμα μετά τις 15 Δεκεμβρίου στην χώρα μας με τιμή στα 649€ ενώ έχουν ανοίξει ήδη οι προπαραγγελίες. Θα κυκλοφορήσουν σε 5 χρώματα που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία :

Δείτε αυτό το βίντεο πριν αγοράσετε iPhone 12 Pro Max :

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x