Αυτά είναι τα νέα Samsung Galaxy S21 και Galaxy S21+

Αυτά είναι τα νέα Samsung Galaxy S21 και Galaxy S21+

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S21 και Galaxy S21+, τις νέες συσκευές – ναυαρχίδες που προσφέρουν στους χρήστες ακόμη πιο ενισχυμένες δυνατότητες να εκφραστούν. Στη νέα σειρά των συσκευών αυτών, με σχεδιασμό που κερδίζει τις εντυπώσεις, οι χρήστες θα βρουν για πρώτη φορά μια επική κάμερα που προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το επίπεδο που οι ίδιοι βρίσκονται, και τον πιο προηγμένο επεξεργαστή σε συσκευή Galaxy.

https://www.youtube.com/watch?v=_Q-qxuhVAJo

Με ένα νέο στυλ, το Galaxy S21 είναι φτιαγμένο για να βοηθά στην έκφραση. Το Galaxy S21 σχεδιάστηκε για όσους θέλουν ελαφρύ σχεδιασμό και συμπαγή οθόνη 6,2 ιντσών. Το Galaxy S21+ διαθέτει ευρεία οθόνη 6,7 ιντσών και μεγαλύτερη μπαταρία, ιδανική για gamers και φανατικούς σινεφίλ.

Τα S21 and S21+ θα είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία χρωμάτων, μεταξύ των οποίων ένα νέο χαρακτηριστικό χρώμα, το Phantom Violet. Κάθε συσκευή φέρει πολυτελές ματ φινίρισμα στην πίσω όψη.

Το Galaxy S21 φέρει μια προσαρμόσιμη οθόνη Dynamic AMOLED 2X Infinity-O με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, που εκτείνεται από άκρη σε άκρη, για ομαλή πλοήγηση και θέαση περιεχομένου. Προσαρμόζει αυτόματα το ρυθμό καρέ βάσει του περιεχομένου, είτε ο χρήστης βρίσκεται σε περιβάλλον social media είτε παρακολουθεί σειρά. Για να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης των ματιών, η νέα λειτουργία Eye Comfort Shield προσαρμόζει αυτόματα το μπλε φως με βάση την ώρα της ημέρας, το περιεχόμενο και την ώρα ύπνου του χρήστη.

Η βελτιωμένη λειτουργία 8K Snap επιτρέπει τη λήψη ευκρινών εικόνων από ένα βίντεο 8Κ, για να εξασφαλίσει αποτύπωση της δράσης αλλά και ξεχωριστών μεμονωμένων εικόνων, σε κάθε λήψη. Ανεξαρτήτως των συνθηκών λήψης, ακόμη κι αν αυτή γίνεται εν κινήσει, το αποτέλεσμα θα είναι ομαλό χάρη στη λειτουργία Super Steady, βελτιστοποιημένη στα 60fps. Η νέα λειτουργία Director’s View επιτρέπει στο χρήστη να δει, να μεταβεί και να διαλέξει την καλύτερη λήψη. Η ταυτόχρονη καταγραφή βίντεο με τις πρόσθιες και οπίσθιες κάμερες, σε πραγματικό χρόνο, καθίσταται εφικτή με τη λειτουργία Vlogger View, ενώ η προεπισκόπηση ή η αλλαγή γωνίας λήψης και εστίασης είναι δυνατή χάρη στη λειτουργία Live Thumbnails.

Όταν η συσκευή συνδυάζεται με τα νέα Galaxy Buds Pro, οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν ήχους περιβάλλοντος και τη φωνή τους, ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εγγραφής πολλαπλών μικροφώνων. Έτσι, το Galaxy S21 με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Pro Video μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τρίποδο και τα Buds Pro μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μικρόφωνο, διευκολύνοντας την καταγραφή ομιλίας, κίνησης και περιβάλλοντος ήχου, εξ αποστάσεως. Χάρη στις δυνατότητες AI, η δημοφιλής λειτουργία Single Take επιτρέπει την αποτύπωση φωτογραφιών και βίντεο με ένα μόνο άγγιγμα.

Η κάμερα τριών φακών με τεχνολογία AI Galaxy του Galaxy S21 και του Galaxy S21 + έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο χρήστη μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο. Στη λειτουργία πορτρέτου, η κάμερα με τεχνολογία AI αξιοποιεί τη βελτιωμένη ανάλυση 3D που διαχωρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια το θέμα από το φόντο. Παρέχει, επίσης, επιλογές για εικονικό επαγγελματικό φωτισμό και εφέ φόντου AI για να εξασφαλίσει ότι το αντικείμενο ενδιαφέροντος αναδεικνύεται. Επιπλέον, είναι ιδανική για selfies. Για τις μακρινές λήψεις, η βελτιωμένη λειτουργία SpaceZoom εγγυάται ευκρινείς και σταθερές λήψεις. Η νέα λειτουργία Zoom Lock καταγράφει καθαρότερες εικόνες με 30x zoom στα Galaxy S21 και Galaxy S21 +, αξιοποιώντας της δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης για να διατηρήσει το σημείο εστίασης στο κέντρο του καρέ. Επιπλέον, η βελτιωμένη ισχύς επεξεργασίας σημαίνει φωτεινές εικόνες.

https://www.youtube.com/watch?v=HE6D_reUW3w

Τα Galaxy S21 διαθέτουν το πιο καινούριο και προηγμένο chipset σε Galaxy smartphone για μεγαλύτερη ταχύτητα, ενεργειακή απόδοση και προηγμένες δυνατότητες υπολογιστικής, που υποστηρίζουν συνδεσιμότητα 5G και δυνατότητες AI στη συσκευή.

Από τις 29 Ιανουαρίου 2021, τα Galaxy S21 και Galaxy S21 + θα διατίθενται μέσω των φυσικών και online καταστημάτων των παρόχων και από την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Samsung.com, στις ακόλουθες αποχρώσεις με πολυτελή φινιρίσματα:

  • Galaxy S21 : Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink και Phantom White, σε εκδόσεις των128GB και 256GB  8GB RAM (Phantom Pink διαθέσιμο μόνο σε 128GB έκδοση)
  • Galaxy S21+: Phantom Violet, Phantom Silver και Phantom Black σε 128GB σε εκδόσεις των 256GB με 8GB RAM.
https://www.youtube.com/watch?v=mQYtIW_cc2w
https://www.youtube.com/watch?v=dIcIvjQZzDg

Πηγή : Δελτίο Τύπου Samsung

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x