Hisense CanvasTV: Μια πολύ πιο οικονομική Frame

Hisense CanvasTV: Μια πολύ πιο οικονομική Frame

Η Hisense παρουσίασε την CanvasTV, μια τηλεόραση με ματ οθόνη που σχεδιάστηκε για να ενσωματώνεται στη διακόσμηση του σπιτιού σας σαν έργο τέχνης όταν δεν παρακολουθείτε τηλεόραση. Είναι πλέον διαθέσιμη σε μοντέλο 65 ιντσών για $1,299.99, ενώ ένα μικρότερο μοντέλο 55 ιντσών, που αναμένεται να πωλείται για $999, θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Η CanvasTV έρχεται με ανάλυση 4K, 144Hz ρυθμό ανανέωσης με τεχνολογία οθόνης QLED, η οποία διαθέτει antiglare επίστρωση, μέσα σε ξύλινο πλαίσιο, δίνοντάς της την εμφάνιση ενός έργου τέχνης. Αν αυτό δεν ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου, διατίθενται επίσης πλαίσια από καρυδιά και λευκό, αλλά πωλούνται ξεχωριστά. Η “Λειτουργία Τέχνης” εναλλάσσει μια προφορτωμένη συλλογή από πίνακες σε στυλ Αναγέννησης, μοντέρνας και αφηρημένης τέχνης, αλλά οι χρήστες μπορούν να εμφανίζουν και τα δικά τους έργα τέχνης και φωτογραφίες. Όταν δεν κανείς εκείνη την στιγμή την τηλεόραση, ένας αισθητήρας κίνησης απενεργοποιεί την CanvasTV για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η προσέγγιση αυτή είναι παρόμοια με την “The Frame” της Samsung, η οποία επίσης χρησιμοποιεί ματ φινίρισμα και προσαρμόσιμο πλαίσιο για να μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης που κρέμεται στον τοίχο. Το πλεονέκτημα της CanvasTV της Hisense είναι ότι το μοντέλο των 65 ιντσών είναι περίπου $700 φθηνότερο από αυτό της Samsung, ενώ το μοντέλο των 55 ιντσών θα σας εξοικονομήσει περίπου $500.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για ημερομηνία κυκλοφορίας και σε τι τιμή θα έρθει στην χώρα μας. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο.

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία Εικόνα

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x