OnePlus Nord 4: Με μεταλλικό σώμα και super specs στα 500€

OnePlus Nord 4: Με μεταλλικό σώμα και super specs στα 500€

Το https://www.oneplus.com/gr/nord-4 παρουσιάστηκε επίσημα στο καλοκαιρινό event της OnePlus στο Μιλάνο. Το νέο μοντέλο διαθέτει ενδιαφέροντα σχεδιαστικά στοιχεία, όπως οθόνη AMOLED 6.74 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και εξαιρετικά λεπτό μεταλλικό σώμα 7.99mm, κατασκευασμένο από ένα κομμάτι αλουμινίου. Η OnePlus αναφέρει ότι αυτή η σχεδιαστική προσέγγιση, που θυμίζει την εποχή του 3T, βοήθησε στη διαμόρφωση του Nord 4, με συμπαγείς κεραίες 5G και ανασχεδιασμένη μητρική πλακέτα για ισχυρά και καθαρά σήματα χωρίς να επηρεάζεται η μεταλλική κατασκευή.

Όσον αφορά τα εσωτερικά χαρακτηριστικά, το OnePlus Nord 4 τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 7 Plus Gen 3 chip, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την απόδοση σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Nord 3. Διατίθεται με μνήμη RAM έως 12 ή 16GB και αποθηκευτικό χώρο 256/512GB.

Το ΟnePlus Nord 4 διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία στη σειρά Nord, με χωρητικότητα 5.500mAh και φόρτιση 100W SUPERVOOC. Αυτό επιτρέπει στο τηλέφωνο να φορτίζει από 1% έως 100% σε μόλις 28 λεπτά με το κατάλληλο καλώδιο και φορτιστή. Η μπαταρία, υποστηριζόμενη από την τεχνολογία Battery Health Engine της OnePlus, χρησιμοποιεί AI για να διαχειρίζεται και να διατηρεί την εσωτερική της χωρητικότητα με την πάροδο του χρόνου.

Ενώ το OnePlus 12 δεν στερείται επεξεργαστικής ισχύος, δεν διαθέτει πολλές λειτουργίες AI. Το νέο OnePlus Nord 4 θα είναι μία από τις πρώτες συσκευές της OnePlus που θα διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες AI, όπως AI Speak, AI Summary και AI Writer. Αυτές οι λειτουργίες βελτιώνουν τις καθημερινές εργασίες, ενώ η λειτουργία AI Recording Summary μετατρέπει τις μακροσκελείς ηχογραφήσεις συναντήσεων σε συνοπτικές περιλήψεις.

Το OnePlus Nord 4 διαθέτει επίσης κύριο αισθητήρα Sony LYT-600 50 megapixel με OIS, ενώ ο δευτερεύων φακός 8 megapixel ultra-wide angle έχει γωνία θέασης 112 μοιρών. Για selfies, η κεντρική εγκοπή τύπου punch-hole φιλοξενεί κάμερα 16 megapixel.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία smartphones

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x