Beats Studio Pro: Συνεργασία Apple με Kim Kardashian

Η συνεργασία αυτή παρουσιάζει τρία νέα χρώματα για τα Beats Studio Pro: Moon, Dune και Earth, προσθέτοντας μια πινελιά από το χαρακτηριστικό στυλ της Kardashian στην ήδη εντυπωσιακή συσκευή ήχου.

Beats Studio Pro

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Beats και η Kardashian ενώνονται, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία της συνεργασίας τους για τα Beats Fit Pro το 2022. Η προηγούμενη συλλογή ήταν μια τεράστια επιτυχία, εξαντλώντας τα αποθέματα στην ιστοσελίδα της Apple και καθιστώντας την την πιο επιτυχημένη συνεργασία της Beats μέχρι σήμερα.

Τα Beats Studio Pro, που κυκλοφόρησαν αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2022, έχουν ήδη κερδίσει επαίνους για τα εντυπωσιακά τους χαρακτηριστικά. Με συνδεσιμότητα USB-C, υποδοχή 3.5mm ακουστικών, έως και 40 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας, εξατομικευμένο χωρικό ήχο και υποστήριξη ήχου υψηλής ανάλυσης, τα ακουστικά προσφέρουν μια ελκυστική εναλλακτική λύση στα AirPods Max της Apple.

Beats Studio Pro

Η συλλογή Kim x Beats Studio Pro είναι διαθέσιμη για αγορά από την Apple, την Amazon και επιλεγμένους λιανοπωλητές έναντι 349,99 δολαρίων. Ωστόσο, εάν δεν σας ενδιαφέρουν τα χρώματα περιορισμένης έκδοσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε σχεδόν 50% αγοράζοντας τα standard Beats Studio Pro στην Amazon έναντι 179,95 δολαρίων.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x