Το Google Photos Library φεύγει, το Collections έρχεται

Το Google Photos Library φεύγει, το Collections έρχεται

Τι αλλαγές φέρνει η νέα ενότητα Collections;

Η επιλογή Collections συγκεντρώνει όλα τα άλμπουμ σας σε ένα μέρος, όπως τα ιδιωτικά σας άλμπουμ και αυτά που έχουν μοιραστεί μαζί σας από άλλους χρήστες, καθώς και νέους φακέλους για ανθρώπους και κατοικίδια, έγγραφα και τοποθεσίες.

Αυτές οι αλλαγές εντάσσονται στο πλαίσιο της επερχόμενης κυκλοφορίας του βοηθού Ask Photos, που βασίζεται στην τεχνολογία Gemini και ανακοινώθηκε από τον CEO της Google, Sundar Pichai. Η καρτέλα αναζήτησης έχει επίσης ανασχεδιαστεί, αντικαθιστώντας τα προηγούμενα εικονίδια με μια λίστα προτεινόμενων επιλογών όπως “Στιγμιότυπα οθόνης”, “Selfies” και “Μενού”.

Collections

Από πότε θα βλέπουμε την ενότητα Collections;

Η προβολή Collections, κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε όλους τους χρήστες Google Photos Android και iOS, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγες εβδομάδες για να φτάσει σε όλες τις συσκευές.

Οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην καρτέλα Collections και να πατήσουν στο “Άλμπουμ” για να εναλλάξουν μεταξύ διαφορετικών προβολών όπως “Όλα”, “Κοινοποιήθηκαν μαζί μου” και “Τα άλμπουμ μου”. Οι φάκελοι “Αγαπημένα” και “Κάδος απορριμμάτων” θα εμφανίζονται στο επάνω μέρος, ενώ η Google αναφέρει ότι τα υπόλοιπα δύο εικονίδια μπορεί να περιστρέφονται ανάλογα με τα στοιχεία που περιηγείστε περισσότερο. Οι κλειδωμένοι φάκελοι των χρηστών δεν θα προτείνονται πλέον στο επάνω μέρος της προβολής Συλλογές μετά από παράπονα σχετικά με τη θέση τους.

Ο φάκελος “Εργαλεία” αφαιρείται εντελώς, αλλά τα εργαλεία που περιλαμβάνει μεταφέρονται απλώς σε άλλη θέση. Για παράδειγμα, η επιλογή δημιουργίας ενός κλειδωμένου φακέλου μπορεί τώρα να βρεθεί κάνοντας κύλιση στο κάτω μέρος των Συλλογών. Οι επιλογές για εισαγωγή εικόνων και δημιουργία περιεχομένου όπως άλμπουμ, κολάζ και βίντεο στιγμών μπορούν να βρεθούν πατώντας το σύμβολο “+”, ενώ ενέργειες όπως η απελευθέρωση χώρου στη συσκευή και η διαχείριση των πλαισίων φωτογραφιών απαιτούν τώρα να πατήσετε το προφίλ του λογαριασμού σας στο Google Photos.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x