Διαθέσιμη η public beta 2 του iOS 18

Διαθέσιμη η public beta 2 του iOS 18

Η public beta 2 του iOS 18 ακολουθεί το κυκλοφορία της προηγούμενης εβδομάδας της developer beta 4 και φέρνει τις τελευταίες ενημερώσεις και λειτουργίες στους χρήστες της public beta. Ας δούμε τι νέο υπάρχει στη public beta του iOS και του iPadOS 18.

Εγκατάσταση της public beta 2 του iOS 18

Για να εγκαταστήσετε τη public beta του iOS και του iPadOS 18, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο public beta program. Εάν δεν έχετε εγγραφεί ποτέ προηγουμένως, οδηγίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Εάν ήδη χρησιμοποιείτε την πρώτη public beta του iOS 18, μπορείτε να βρείτε τη beta 2 και να την κατεβάσετε πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις ⇾ Γενικά ⇾ Ενημέρωση λογισμικού στη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή “iOS 18 Public Beta” είναι επιλεγμένη στο μενού “Ενημερώσεις Beta”.

Τι νέο υπάρχει στην τελευταία δημόσια beta

Η δημόσια beta του iOS 18 περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και αναθεωρήσεις. Αυτά ταιριάζουν με τις αλλαγές που είδαμε στην developer beta 4.

Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν:

  • Νέα ταπετσαρία για το CarPlay
  • Χρήση widgets σε dark mode όταν είναι ενεργοποιημένο το light mode
  • Νέος σχεδιασμός για τον φάκελο “Κρυφές εφαρμογές” στην Βιβλιοθήκη Εφαρμογών
  • Προστέθηκε το “Μενού Ελέγχου” στις ρυθμίσεις της κάμερας

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x