Disney+: Βάζει τέλος στον διαμοιρασμό κωδικών και αυξάνει την συνδρομή

Disney+: Βάζει τέλος στον διαμοιρασμό κωδικών και αυξάνει την συνδρομή

Το Disney+ ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δραστική αντιμετώπιση του διαμοιρασμού κωδικών πρόσβασης, σύμφωνα με τον CEO της Disney, κ. Bob Iger. Αυτή η αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό, με τη Disney να ανακοινώνει τα σχέδιά της πριν από ένα χρόνο.

Τέλος στον διαμοιρασμό κωδικών στο Disney+

Τα σχόλια του κ. Iger έγιναν στο πλαίσιο της δημοσίευσης των τριμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney. Ο CEO της Disney δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά, πέρα από το ότι το φρένο στον διαμοιρασμό κωδικών του Disney+ θα ξεκινήσει “εντατικά” από τον Σεπτέμβριο. Αυτό έρχεται μετά από μια μικρή εφαρμογή των αλλαγών σε κάποιες χώρες το καλοκαίρι.

Η Disney+ αναμένεται να ζητήσει από τους χρήστες να δημιουργήσουν τον δικό τους λογαριασμό εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό κάποιου άλλου. Η Disney έχει επίσης προαναγγείλει σχέδια για την προσθήκη επί πληρωμή λειτουργιών κοινής χρήσης, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την προσφορά.

disney+

Η παύση του διαμοιρασμού κωδικών πρόσβασης από το Netflix χρησιμοποιεί αναλυτικά στοιχεία όπως διευθύνσεις, δραστηριότητα λογαριασμού και αναγνωριστικά συσκευών για να “καθορίσει εάν μια συσκευή που είναι συνδεδεμένη στον λογαριασμό σας” σχετίζεται πραγματικά με την κύρια τοποθεσία του λογαριασμού. Για το Netflix, η κίνηση αυτή ήταν επιτυχής και οδήγησε σε αύξηση των συνδρομητών που πληρώνουν για την εταιρεία.

Αύξηση τιμής στη συνδρομή Disney+

€Η εφαρμογή των μέτρων κατά του διαμοιρασμού κωδικών πρόσβασης από την Disney+ έρχεται καθώς η υπηρεσία streaming – μαζί με το Hulu και το ESPN+ – θα γίνει επίσης πιο ακριβή τον Οκτώβριο. Το σχέδιο Disney+ με διαφημίσεις θα αυξηθεί από 7,99 δολάρια σε 9,99 δολάρια το μήνα, ενώ το επίπεδο χωρίς διαφημίσεις θα αυξηθεί από 13,99 δολάρια σε 15,99 δολάρια το μήνα. Αυτά βέβαια ισχύουν για Αμερική και τις χώρες που υποστηρίζεται στο πακέτο το Hulu και το ESPN αλλά και επιλογή πακέτων με ή χωρίς διαφημίσεις. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόση θα είναι η αύξηση στην χώρα μας, αλλά αν συμβαδίσει με αυτές του εξωτερικού, η μηνιαία συνδρομή θα πάει από τα 10.99€ στα 12.99€ .

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x