Φήμες για iPhone 17 slim;

Φήμες για iPhone 17 slim;

Ο έγκυρος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο “iPhone 17 Slim” που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Σύμφωνα με τον αναλυτή, το iPhone 17 Slim (ή Ultra;) θα επικεντρωθεί περισσότερο στη μορφή παρά στη λειτουργία, με την εταιρεία να κάνει σημαντικές παραχωρήσεις για να επιτύχει έναν πολύ λεπτό σχεδιασμό.

Χαρακτηριστικά για το iPhοne 17 Slim

  • Κάμερα: Το iPhοne 17 Slim θα έχει μόνο μία πίσω κάμερα, ενώ το iPhοne 17 θα έχει διπλή κάμερα και τα μοντέλα iPhοne 17 Pro θα διαθέτουν τρεις πίσω κάμερες.
  • Υλικό: Θα είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, αλλά με “χαμηλότερο ποσοστό τιτανίου” σε σύγκριση με τα τρέχοντα μοντέλα Pro και Pro Max.
  • Οθόνη: Μέγεθος 6,6 ιντσών με ανάλυση περίπου 2.740 x 1.260.
  • Επεξεργαστής: A19.
  • Dynamic Island: Παρόμοιο με τα τρέχοντα μοντέλα iPhone.
  • 5G Chip: 5G της Apple αντί για Qualcomm.

Η Apple σχεδιάζει να διακόψει το μοντέλο “iPhone Plus” το επόμενο έτος, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά iPhone 17 θα αποτελείται από τα iPhone 17, iPhone 17 Slim, iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max. Σύμφωνα με φήμες, το iPhοne 17 Slim θα είναι το πιο ακριβό μοντέλο της σειράς, με εκτιμώμενη τιμή $1.299.

Η αντικατάσταση του iPhone 17 Plus με το νέο iPhοne 17 Slim οφείλεται στο γεγονός ότι το μοντέλο Plus αντιπροσωπεύει μόνο το 5-10% των συνολικών νέων αποστολών iPhone, καθιστώντας το περιττό.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x