Google Pay στην Ελλάδα επίσημα από σήμερα

Google Pay στην Ελλάδα επίσημα από σήμερα

Έφθασε η ώρα που το Google Pay, το ψηφιακό πορτοφόλι της Google για ανέπαφες πληρωμές, ενεργοποιείται επίσημα και στη χώρα μας.

Το Google Pay αποτελεί το σύστημα ανέπαφων πληρωμών που προσφέρει η Google στην πλατφόρμα του Android, μετατρέποντας ένα smartphone ή ένα tablet σε ψηφιακό πορτοφόλι. Επιπλέον υποστηρίζει την εξαργύρωση πόντων επιβράβευσης αλλά και τη λήψη εξατομικευμένων προτάσεων για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Από σήμερα επίσημα πλέον η Google ανακοινώνει την υποστήριξη του Goοgle Pay στην Ελλάδα, η οποία αφορά 5 τράπεζες για την ώρα, χωρίς να περιλαμβάνεται κάποια συστημική. Αυτές είναι οι Curve, Monese, N26, Revolut και Viva Wallet.

Ο Andrea Isola, General Manager της N26 για τη χώρα μας αναφέρει: «Το Google Pay ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά με τη μεγαλύτερη ζήτηση για τους Έλληνες πελάτες μας. Δεν είμαστε απλά ενθουσιασμένοι που παρέχουμε αυτή τη νέα υπηρεσία στους πελάτες μας από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε διαθέσιμη, αλλά κυρίως γιατί εν μέσω της πανδημίας, προσφέρουμε μια γρήγορη και ασφαλή ψηφιακή πληρωμή, που βοηθά σημαντικά τους καταναλωτές μας να αποφεύγουν κινδύνους υγιεινής που συνοδεύονται με τον χειρισμό των μετρητών.”

Ήταν κάτι που περιμέναμε εδώ και πολλά χρόνια και σίγουρα πλέον θα λύσει τα χέρια και στους χρήστες Android συσκευών για τις ανέπαφες συναλλαγές μέσο κινητού τηλεφώνου.

Η εφαρμογή του Goοgle Pay θα την βρείτε στο Play Store σε αυτό το link.

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x