GoPro Hero 8: Μετέτρεψε την σε Web camera!

GoPro Hero 8: Μετέτρεψε την σε Web camera!

Ίσως να μην χρησιμοποιείτε πολύ την Action Cam της GoPro κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε η GoPro καθιστά πολύ πιο εύκολο για εσάς να μετατρέψετε την κορυφαία κάμερα, Hero 8, σε web camera στο macOS. Η GoPro αναφέρει ότι η υποστήριξη για Windows βρίσκεται σε εξέλιξη.

Χρησιμοποιώντας νέο λογισμικό beta, μπορείτε να μετατρέψετε την Hero 8 σε web camera που συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω USB για χρήση σε Zoom, Microsoft Teams και άλλες υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης. Λάβετε υπόψη ότι η Hero 8 δεν είναι γνωστή για τις εικόνες υψηλής ποιότητας, σε σύγκριση με τις κάμερες DSLR, αν και είναι σίγουρα μια καλύτερη εναλλακτική λύση για την κακή ποιότητα εικόνας των περισσότερων web καμερών υπολογιστή.

Πολλοί άνθρωποι κοινωνικά απομακρυσμένοι που εργάζονται από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας βασίστηκαν σε εργαλεία τηλεδιάσκεψης και κάμερες web για να επικοινωνήσουν. Ως αποτέλεσμα της πανδημίας, οι κάμερες Web έχουν μεγαλύτερη ζήτηση, προκαλώντας εκτεταμένες ελλείψεις. Για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, πολλοί κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών, συμπεριλαμβανομένων των Fujifilm και Canon, έχουν κυκλοφορήσει λογισμικό που επιτρέπει στους κατόχους των προϊόντων τους να επαναπροσδιορίζουν τις κάμερές τους σε web κάμερες.

Η Sony Λανσάρει Τον Φακό 12-24mm G Master™

Canon EOS R5: 8K Βίντεο Στα 30fps!

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x