Η Apple απολογείται ξανά για διαφήμισή της

Η Apple απολογείται ξανά για διαφήμισή της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple απολογείται για μια ενέργεια του τμήματος Marketing της. Αυτή την φορά το θέμα που προέκυψε αφορά διαφήμιση που προβλήθηκε στην Ταϊλάνδη. Οι σκηνές που δείχνουν τους συνεργάτες να περιηγούνται στη χώρα έχουν καταδικαστεί για τον τρόπο που παρουσιάζουν την Ταϊλάνδη ως αναπτυσσόμενη και πίσω από την εποχή χώρα.

Η Apple δήλωσε ότι συνεργάστηκε με μια τοπική παραγωγική εταιρεία στην Ταϊλάνδη για τη δημιουργία της διαφήμισης, αλλά οι κριτικές παραμένουν. Σε απάντηση στην αυξανόμενη αντίδραση, η Apple απέσυρε τη διαφήμιση και δημοσίευσε μια δήλωση μέσω της οποίας απολογείται για την ανεπαρκή απεικόνιση της Ταϊλάνδης.

Παρόλο που αυτή η απολογία και η αφαίρεση της διαφήμισης θα πρέπει να καταλήξουν στο να ηρεμήσει η κατάσταση, αυτό αποτελεί άλλο ένα μεγάλο λάθος για την ομάδα μάρκετινγκ της Apple για φέτος. Είναι άγνωστο αν η διαφήμιση αυτή εκτελέστηκε από την εσωτερική ομάδα της Apple ή αν εξωτερικοί συνεργάτες ανέλαβαν το συγκεκριμένο project.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x