Huawei Mate XT: Επίσημο το πρώτο 3πλό foldable smartphone του κόσμου

Huawei Mate XT: Επίσημο το πρώτο 3πλό foldable smartphone του κόσμου

Το Huawei Mate XT έρχεται με οθόνη OLED η οποία διπλώνει δύο φορές για να αποκαλύψει μια μεγάλη οθόνη 10,2 ιντσών σε αναλογία 16:11.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή πιο ”παραδοσιακά” (όσο παραδοσιακά μπορεί να χαρακτηριστεί η χρήση ενός foldable) με ένα μόνο τμήμα ξεδιπλωμένο, με μέγεθος 7,9 ιντσών.

Huawei Mate XT - displayer.gr

Όταν είναι διπλωμένο, το Huawei Mate XT μοιάζει αρκετά με ένα τυπικό smartphone με οθόνη 6,4 ιντσών και πάχος μόλις 12,8 mm, παρά το γεγονός ότι είναι μια τριπλή foldable συσκευή. Όταν είναι πλήρως ξεδιπλωμένο, η συσκευή έχει πάχος μόλις 3,6 mm στο λεπτότερο σημείο της, με ένα τμήμα της συσκευής να είναι ελαφρώς παχύτερο για να χωρέσει τη θύρα USB-C.

Παρά τον εξαιρετικά λεπτό και περίπλοκο σχεδιασμό, η Huawei έχει εξοπλίσει αυτό το foldable με όλα όσα θα περιμένατε από ένα κορυφαίο smartphone. 16GB μνήμης RAM, έως 1TB αποθηκευτικού χώρου, δορυφορική συνδεσιμότητα και τρεις κάμερες – κύρια 50MP, 12MP ultrawide, 12MP 5.5x τηλεφακός.

Διαθέτει επίσης μεγαλύτερη μπαταρία από τα περισσότερα άλλα foldable, με 5,600 mAh στο εσωτερικό που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C έως 66W και ασύρματη φόρτιση έως 50W.

Δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες για το chipset στο εσωτερικό αυτής του Huawei Mate XT, αλλά φημολογείται ότι είναι ο Kirin 9010.

Η Huawei έχει ήδη ξεκινήσει τις πωλήσεις του Mate XT στην Κίνα με τιμή περίπου $2,800.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] στους χρήστες μέσω συνεχών επενδύσεων και έρευνας. Το HUAWEI Mate XT | ULTIMATE DESIGN διαθέτει πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως το […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x