Instagram: Ακόμα μια αλλαγή για περισσότερη διαδραστικότητα στα stories

Instagram: Ακόμα μια αλλαγή για περισσότερη διαδραστικότητα στα stories

Το Instagram έκανε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τις ιστορίες των φίλων μας. Εκτός από τα emoji και τα προσωπικά μηνύματα, μπορούμε πλέον να αφήνουμε δημόσια σχόλια.

Ωστόσο, για να διατηρηθεί ένα θετικό περιβάλλον, το Instagram έχει θέσει δύο περιορισμούς:

  • Ορατότητα: Τα σχόλια είναι ορατά μόνο σε όσους σε ακολουθούν.
  • Αμοιβαία Follow: Μόνο οι αμοιβαίοι φίλοι μπορούν να αφήσουν σχόλια.

Με αυτόν τον τρόπο, το Instagram προσπαθεί να αποτρέψει τα αρνητικά σχόλια και να διατηρήσει την πλατφόρμα ως ένα θετικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια στις ιστορίες, όπως και οι ίδιες οι ιστορίες, διαρκούν 24 ώρες. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν τα σχόλια σε κάθε ιστορία ξεχωριστά.

Αυτή η νέα λειτουργία προσθέτει μια ακόμα πιο διαδραστική διάσταση στις ιστορίες του Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν με τους φίλους τους με νέους τρόπους.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x