Το iPhone 13 θα έχει μικρότερο notch και πιο γρήγορη οθόνη, αναφέρει ο Ming-Chi Kuo

Το iPhone 13 θα έχει μικρότερο notch και πιο γρήγορη οθόνη, αναφέρει ο Ming-Chi Kuo

Τα νέα iPhone 13 του 2021 φαίνεται πως θα έχουν μικρότερο notch και μερικά από τα μοντέλα θα έχουν οθόνη υψηλού ρυθμού ανανέωσης, σύμφωνα με άρθρο του αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo.

Επίσης αναφέρει πληροφορίες σχετικά με το πότε θα δούμε αναδιπλωμένο κινητό από την Apple. To iPhone 13, αν τελικά θα λέγεται έτσι, αναφέρει πως θα αποτελείτε από τα ίδια μοντέλα όπως το iPhone 12, οπότε θα δούμε και ένα iPhone Mini (Παρά τις κακές του πωλήσεις).

Τα δύο μοντέλα Pro, iPhone 13 θα έχουν οθόνες ρυθμού ανανέωσης 120Hz χάρη στην τεχνολογία LTPO, σύμφωνα με τον Kuo, φέρνοντας τελικά το iPhone στο ίδιο level με άλλες ναυαρχίδες Android που έχουν εδώ και καιρό οθόνες 120Hz.

Τα μοντέλα iPhone 13 θα έχουν όλα μικρότερο notch, αν και φαίνεται ότι η Apple θα καταργήσει εντελώς την εγκοπή, αυτό βέβαια μπορεί να το δούμε το 2022. Ο Kuo αναφέρει ότι τουλάχιστον μερικά από τα μοντέλα iPhone του 2022 θα υιοθετήσουν οθόνη με “τρύπες”, η οποία θα είναι παρόμοια με πολλά τηλέφωνα Android όπως η σειρά Galaxy S21 της Samsung.

Θα υπάρξει επίσης ένα νέο iPhone SE που θα υποστηρίζει 5G και θα έχει βελτιωμένο επεξεργαστή(MacRumors ). Tο νέο SE αναμένεται να έχει παρόμοιο design με το προκάτοχό του και φαίνεται πως θα το δούμε το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Ο Kuo ανέφερε ότι η Apple θα λανσάρει και ένα μεγαλύτερο iPhone SE με αισθητήρα Touch ID ενσωματωμένο στο κουμπί on/off και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G.

Ακόμα η Apple εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο iPhone με οθόνη 7,5 – 8 ιντσών που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το 2023, λέει ο Kuo. Ωστόσο, το συγκεκριμένο φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, σύμφωνα με το άρθρο της MacRumors σχετικά με την έκθεση του Kuo .

Το Bloomberg έχει επίσης αναφέρει σχετικά με τα πρώτα σχέδια της Apple για ένα αναδιπλούμενο iPhone, λέγοντας τον Ιανουάριο ότι η εταιρεία δεν έχει παγιώσει τα σχέδια για να ξεκινήσει την υλοποίηση τη νέα συσκευή.

Πηγή: MacRumors

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x