Κάτι πολύ αγαπημένο θα λείπει από τα κουτιά του iPhone 16

Κάτι πολύ αγαπημένο θα λείπει από τα κουτιά του iPhone 16

Αυτό σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, καθώς τα αυτοκόλλητα της Apple ήταν πάντα ένα αγαπημένο συλλεκτικό αντικείμενο για πολλούς χρήστες.

Η εταιρεία εξήγησε ότι αυτή η αλλαγή αποτελεί μέρος των περιβαλλοντικών της στόχων και της προσπάθειας να γίνει ακόμα πιο ”πράσινη” μέχρι το 2030. Η χρήση λιγότερου χαρτιού στη συσκευασία των iPhone 16 και iPhone 16 Pro συμβάλλει σημαντικά σε αυτόν τον στόχο.

iphone 16 - displayer.gr

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα αυτοκόλλητο της Apple, θα πρέπει να το ζητήσετε κατά την αγορά ενός iPhone 16 από ένα Apple Store. Δυστυχώς, δεν θα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα τρίτων ή από τους συνεργάτες της Apple.

Αυτή η αλλαγή δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς η Apple έχει ήδη αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα από άλλα προϊόντα της, όπως το Apple Vision Pro και τα νέα iPad Pro και iPad Air.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x