iPhone SE: Έρχεται με OLED οθόνη και Apple Inteligence;

iPhone SE: Έρχεται με OLED οθόνη και Apple Inteligence;

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το iPhone SE 4 θα διαθέτει OLED οθόνη, αντικαθιστώντας την προηγούμενη LCD οθόνη. Επιπλέον, το νέο μοντέλο θα διαθέτει σχεδιασμό παρόμοιο με το iPhone 14, με οθόνη 6,1 ιντσών.

Η πιο σημαντική αλλαγή, ωστόσο, είναι η αναμενόμενη υποστήριξη της Apple Intelligence. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone SE 4 θα είναι πιο ισχυρό από το iPhone 15, το οποίο δεν θα διαθέτει την AI της Apple.

Άλλα χαρακτηριστικά που αναμένονται στο iPhone SE 4 είναι το Face ID, αντί για το Touch ID, και ένα νέο κουμπί ονόματι Action. Επιπλέον, το τηλέφωνο θα διαθέτει μόνο μία κάμερα, όπως και τα προηγούμενα μοντέλα SE.

Μένει να δούμε αν όλες οι φήμες επιβεβαιωθούν στο show παρουσίασης των νέων της προϊόντων με τίτλο It’s Glowtime στις 09 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x