Η Samsung ξεκινά την αποστολή των Galaxy Buds 3 Pro μετά από καθυστέρηση λόγω προβλημάτων ποιότητας.

Η Samsung ξεκινά την αποστολή των Galaxy Buds 3 Pro μετά από καθυστέρηση λόγω προβλημάτων ποιότητας.

Μετά από καθυστερήσεις στις αποστολές λόγω προβλημάτων ποιότητας, φαίνεται πως οι χρήστες του εξωτερικού παραλαμβάνουν τα Galaxy Buds 3 Pro σταδιακά.

Τα Galaxy Buds 3 Pro αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα ποιότητας σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία τους, με αποτέλεσμα την αναστολή των αποστολών τους. Η Samsung αναγνώρισε ότι υπήρχαν ελαττώματα στη διαδικασία παραγωγής, με τους χρήστες να αναφέρουν κυρίως προβλήματα με την σιλικόνη προσαρμογής που σκίζονταν εύκολα. Παρόλο που η εταιρεία δεν έδωσε λεπτομερείς πληροφορίες για το συγκεκριμένο ζήτημα,εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση και διέκοψε προσωρινά τις πωλήσεις των Buds 3 Pro για να διεξάγει ενδελεχή έλεγχο ποιότητας.

Μετά την αρχική αναστολή των αποστολών, φαίνεται πως οι χρήστες αρχίζουν να λαμβάνουν τα Galaxy Buds 3 Pro. Μερικοί χρήστες στο Reddit έχουν ήδη δημοσιεύσει φωτογραφίες των ακουστικών τους. Οι αποστολές φαίνεται να έχουν ξεκινήσει στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι περιμένουν ειδοποίηση από καταστήματα όπως το Best Buy για την διαθεσιμότητα των ακουστικών, ενώ κάποιοι άλλοι βλέπουν αλλαγές στην εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης των παραγγελιών τους.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως οι αποστολές ξεκινούν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Ενημερώστε μας στα σχόλια αν έχετε παραλάβει τα δικά σας και αν άξιζε η αναμονή.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x