LG Smart Monitors: Απόλυτη Εμπειρία Τηλεργασίας

LG Smart Monitors: Απόλυτη Εμπειρία Τηλεργασίας

Με το καλοκαίρι να κορυφώνεται και την τηλεργασία να αποτελεί τον νέο κανόνα, η LG Business Solutions παρουσιάζει την πιο cool λύση για κάθε σύγχρονο επαγγελματία: τη σειρά Smart Monitors, διαθέσιμη σε 27 και 32 ίντσες. Ιδανική για όσους συνδυάζουν εργασία και χαλάρωση, αυτή η σειρά προσφέρει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ ευελιξίας και απόδοσης.

Από την Παραλία στο Γραφείο Σας

Φανταστείτε να εργάζεστε από το εξοχικό σας, με την ηρεμία της φύσης γύρω σας. Το LG Smart Monitor είναι εδώ για να κάνει αυτή την εμπειρία ακόμα καλύτερη. Με την ενσωματωμένη πλατφόρμα webOS 23, μπορείτε να μετατρέψετε την εργασία σε ψυχαγωγία, έχοντας πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming όπως Netflix, Prime Video, Disney+, YouTube και Apple TV, όλα από την ίδια οθόνη[1].

Τηλεργασία με Στιλ και Άνεση

Το LG Smart Monitor δεν είναι απλά μια οθόνη. Είναι ο σύντροφος που θα σας συνοδεύει από την εργασία μέχρι την χαλάρωση. Η IPS οθόνη Full HD αποδίδει ζωντανά χρώματα και ευκρινείς εικόνες, ενώ ο κομψός και εργονομικός σχεδιασμός εξοικονομεί χώρο και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή θέαση.

Όλες οι Συνδέσεις που Χρειάζεστε

Με επιλογές συνδεσιμότητας όπως AirPlay 2[2], Screen Share[3] και Bluetooth, το LG Smart Monitor σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο από τις έξυπνες συσκευές σας εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα, με το ThinQ Home Dashboard[4], μπορείτε να διαχειρίζεστε τις οικιακές συσκευές σας από μία μόνο οθόνη, ακόμα και από το smartphone σας.

Η Τέλεια Λύση για το Καλοκαίρι

Είτε βρίσκεστε στο γραφείο σας, είτε στο εξοχικό, τα LG Smart Monitors προσφέρουν την ευελιξία που χρειάζεστε για να εργαστείτε αποτελεσματικά και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG Business Solutions και τις καινοτόμες οθόνες της, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://www.lg.com/gr/business. Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel, προσφέροντας σας την απόλυτη ηρεμία.


[1] Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο και συνδρομή σε σχετικές υπηρεσίες. Ξεχωριστές υπηρεσίες ενδέχεται να απαιτούν πληρωμή για συνδρομή, η οποία δεν παρέχεται (αγοράζεται ξεχωριστά).

[2] Η ονομασία Apple και τα σχετικά σήματα και λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc. Αυτή η οθόνη είναι συμβατή με AirPlay 2 και HomeKit, απαιτείται iOS 12.3 ή νεότερη έκδοση ή macOS 10.14.5 ή νεότερη έκδοση.

[3] Screen Share: Υποστηρίζεται σε Android ή Windows 8.1 και μεταγενέστερα.

[4] Πώς να συνδέσετε το ThinQ Home Dashboard: Βήμα 1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή LG ThinQ στο τηλέφωνό σας και καταχωρίστε τις συσκευές σας. Βήμα 2. Συνδέστε τις συσκευές που καταχωρίστηκαν στην εφαρμογή LG ThinQ με το ThinQ Home Dashboard.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x