Loewe bild 3: δεύτερης γενιάς

Loewe bild 3: δεύτερης γενιάς

Η Loewe αποκάλυψε  την δεύτερη γενιά τηλεοράσεων της  σειρά  bild 3. Η σειρά Loewe bild 3 αποτελείται από 2 LCD και 2 OLED τηλεοράσεις. Η Lοewe bild 3.43 και Loewe bild 3.49 είναι τα μοντέλα με τα LCD πάνελ ενώ οι OLED έχουν την ονομασία Lοewe bild 3.55 και Lοewe bild 3.65.

LED TV - BILD 3 - Loewe - LCD / UHD / full HD
Lοewe bilt 3

Και τα τέσσερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με 8πυρινο επεξεργαστή SX8 και υποστηρίζουν HDR10, HLG ενώ τα μοντέλα OLED έχουν υποστηρίξει Dolby Vision! Τα πάνελ τον LCD μοντέλων έχουν κατασκευαστεί ειδικά για την Loewe, τα οποία έχουν ρυθμό ανανέωσης 60hz και ανάλυση 4Κ. Όλες οι τηλεοράσεις είναι εξοπλισμένες με σύστημα ήχου της Loewe απόδοσης 80W stereo. Η βάση που έρχεται με την τηλεόραση επιτρέπει την περιστροφή της. Ωστόσο  υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης της στον τοίχο αφου συναντάμε VESA mount στο πίσω μέρος. Η υποδοχές των τηλεοράσεων είναι 4x HDMI 2.0, 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, Ethernet, 2x 3.5 audio jack, 1x Scart(με AV αντάπτορα), 1x δορυφορικός δέκτης, 1x δέκτης καλωδιακής.

Οι Lοewe bilt 3 είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες τιμές: 

Lοewe bild 3.43- 1.490€

Lοewe bild 3.49- 1.990€

Lοewe bild 3.55- 2.690€

Lοewe bild 3.65- 3.490€

Επίσης μπορείτε να βρείτε την gallery της Loewe στην Αθήνα


H B&O Ανακοίνωσε Την Νέα 8Κ OLED Beovision!

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x