Logitech G Pro X – Τα καλύτερα ακουστικά της αγοράς

Logitech G Pro X – Τα καλύτερα ακουστικά της αγοράς

Η Logitech International S.A. είναι μια Ελβετική εταιρία παραγωγής περιφερειακών και λογισμικού υπολογιστών από το 1981. Μέσα σε όλες τις παραγωγές της έφτιαξαν ένα από τα καλύτερα ακουστικά για gamers. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε το headset Logitech G Pro X.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ένα εξαιρετικά προστατευμένο προϊόν χωρίς πρόβλημα φθοράς, ένα κλασσικό φαινόμενο στα ακουστικά τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τα ακουστικά συμπεριλαμβάνονται ένα ζευγάρι υφασμάτινα καλύμματα αυτιών, μία κάρτα ήχου usb, αποσπώμενο μικρόφωνο, 2 μέτρα καλώδιο με κουμπί σίγασης και αυξομείωσης ήχου, ένα καλώδιο για το κινητό ένα καλώδιο splitter για θήρες μικροφώνου και ηχείου και μια ποιοτική υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα μας τα νέα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ξεκινώντας από την στέκα του Logitech G Pro X πρόκειται για ένα πολύ βολικό μαξιλάρι δερματίνης που ακουμπά απαλά το κεφάλι χωρίς να γίνεται αισθητό το βάρος των ακουστικών. Είναι ένας συνδυασμός ανθεκτικού ατσαλιού με αλουμίνιο με πολύ ισχυρό και ελαφρύ πλαίσιο που δημιουργεί την αίσθηση άνεσης και μιας υπεράρτιας αισθητικής. Όσoν αφορά τα ακουστικά καλύπτονται από τον memory foam που είναι τυλιγμένος με δερματίνη, για την καλύτερη αίσθηση και ηχομόνωση ή ενός υφασμάτινου καλύμματος για περισσότερη άνεση. Το μικρόφωνο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με δυνατότητα να το σταθεροποιήσεις εκεί που σε βολεύει. Τα δύο καλώδια (κινητού και pc) είναι 2 μέτρα και 1.5 αντίστοιχα ενισχυμένα με κορδόνι έτσι ώστε να μην μπορεί να φθαρθεί εύκολα. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα πολύ ωραίο headset που η κατασκευή του δημιουργεί την αίσθηση μιας πιο premium ανθεκτικής και άνετης εμπειρίας.   

ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

Με την τελευταία έκδοση της DTS (Digital Theater Systems) Headphone 2.0 η απεικόνιση του 7,1 surround βελτιώνει τα μπάσα και τα πρίμα του ήχου. Με την νέα αυτή βελτίωση έχουμε καλύτερο διαχωρισμό μεταξύ μακρινού και κοντινού ήχου. Με όλα αυτά η εμπειρία gaming γίνεται καλύτερη καθώς σε οποιοδήποτε παιχνίδι τόσο το cinematic όσο και το gameplay κομμάτι αυτού γίνεται πιο σταθερό.  Όσων αφορά το μικρόφωνο μαζί με την εφαρμογή της Logitech μπορεί κανείς να φτιάξει το δικό του στυλ. Τέλος με το πρόγραμμα Blue Voice η εμπειρία στην χρήση του μικροφώνου γίνεται καλύτερη καθώς μειώνεται ο γύρω ήχος και η φωνή ακούγεται καλύτερα πιο καθαρά και πλούσια.

Ύστερα από έναν χρόνο χρήσης των ακουστικών αυτών μπορώ να πω ότι μεταξύ άλλων είναι βολικά, καθώς ακόμη και σε πολύωρη χρήση δεν καταλαβαίνω το βάρος τους και δεν με κουράζουν καθόλου. Ο  ήχος που προσφέρεται είναι έντονος και πολύ καθαρός και βοηθάει στην καλύτερη εμπειρία gaming και ταινιών καθώς μπορείς να διακρίνεις καλύτερα κάθε ήχο που παρέχει το παιχνίδι. Το μικρόφωνο είναι βολικό και μπορείς αν θες να το αφαιρέσεις και να κάνεις χρήση άλλου μικροφώνου κάτι που δεν χρειάζεται καθώς ο ήχος που μεταφέρεται είναι ποιοτικός.

Προτείνω ανεπιφύλακτα αυτά τα ακουστικά για οποιονδήποτε θέλει μια καλύτερη εμπειρία στα games του.

mona liza

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x