Microsoft Teams | Επαγγελματικός και προσωπικός λογαριασμός σε ένα app

Microsoft Teams | Επαγγελματικός και προσωπικός λογαριασμός σε ένα app

Το νέο app του Microsoft Teams υποστηρίζει όχι μόνο επαγγελματικούς, προσωπικούς και εκπαιδευτικούς λογαριασμούς εντός μιας ενιαίας διεπαφής, αλλά βελτιώνει επίσης την εμπειρία εναλλαγής μεταξύ διαφορετικών ενοτήτων Teams. Όπως εξηγεί ο αντιπρόεδρος προϊόντων της Microsoft, Amit Fulay, “Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε ως επισκέπτης χωρίς να συνδεθείτε. Είτε συμμετέχετε σε μια κλήση για να επικοινωνήσετε με έναν πελάτη είτε για να συζητήσετε την ετήσια εκδήλωση του σχολείου σας, απλά επιλέξτε τον προτιμώμενο λογαριασμό σας τη στιγμή που μπαίνετε στη σύσκεψη.”

Η δυνατότητα να έχετε ανοιχτούς προσωπικούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς παράλληλα εντός μιας ενιαίας εφαρμογής Teams αποτελεί σημαντική βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη, πιο περίπλοκη διαμόρφωση. Τα Windows 11 αρχικά ενσωμάτωναν το Teams στη γραμμή εργασιών αλλά μόνο για προσωπικούς λογαριασμούς. Αυτή η ενσωμάτωση αφαιρέθηκε αργότερα, οδηγώντας στην ανάγκη οι χρήστες να εγκαταστήσουν ξεχωριστές εφαρμογές Teams για προσωπικές και επαγγελματικές συναντήσεις.

Εκτός από τη συγχωνευμένη διαχείριση λογαριασμών, η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης βελτιωμένες ειδοποιήσεις, καθιστώντας ευκολότερο τον εντοπισμό της πηγής κάθε ειδοποίησης.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x