Το Google Pixel 9 αποκαλύπτεται νωρίτερα από το αναμενόμενο

Το Google Pixel 9 αποκαλύπτεται νωρίτερα από το αναμενόμενο

*Η φωτογραφία του άρθρου για το Google Pixel 9 είναι από pixo_unpacking via TikTok

Η Google δεν φαίνεται να κατάφερε να διατηρήσει μυστικά τα νέα της μοντέλα Pixel 9 και Pixel 9 Pro XL μέχρι τον Αύγουστο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Μια σειρά από βίντεο που αναρτήθηκαν στο λογαριασμό TikTok pixo_unpacking αποκάλυψαν τις νέες συσκευές, όπως εντοπίστηκε από το GSMArena.

Οι διαρροές αυτές επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφορούσαν μέχρι στιγμής, δείχνοντας τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro XL με νέα σχεδίαση στο περίβλημα της κάμερας. Αντί για το γείσο της κάμερας που είχαμε δει στο Pixel 8, τα νέα μοντέλα διαθέτουν ένα περίβλημα οβάλ σχήματος που προεξέχει από το πίσω μέρος της συσκευής.

Από το βίντεο που κυκλοφόρησε, το Pixel 9 Pro XL φαίνεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το βασικό Pixel 9, και σχεδόν τόσο μεγάλο όσο το Samsung Galaxy S24 Ultra. Επιπλέον, το Pixel 9 Pro XL φαίνεται να διαθέτει τρεις κάμερες σε σύγκριση με τις δύο κάμερες του Pixel 9, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές και καλύτερες δυνατότητες φωτογράφισης στους χρήστες.

Οι διαρροές αυτές έχουν ενισχύσει την ανυπομονησία των φίλων της τεχνολογίας που περιμένουν με αγωνία την επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς Google Pixel 9, δίνοντας μια πρώτη γεύση από τα χαρακτηριστικά και την αισθητική των νέων συσκευών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στην κατηγορία smartphones

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x