OpenAI DALL-E: Πλέον δωρεάν το εργαλείο δημιουργίας εικόνων με AI

OpenAI DALL-E: Πλέον δωρεάν το εργαλείο δημιουργίας εικόνων με AI


Από το λανσάρισμά του το 2023, η γεννήτρια εικόνων OpenAI Dall-E 3 είναι ένα περιζήτητο εργαλείο για τους δημιουργικούς επαγγελματίες. Τώρα, με την εισαγωγή μιας δωρεάν βαθμίδας, ο καθένας μπορεί να πειραματιστεί με αυτή την ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη και να ζωντανέψει τη φαντασία του.

Το Dall-E της OpenAI, το ισχυρό εργαλείο δημιουργίας εικόνων τεχνητής νοημοσύνης, είναι επιτέλους διαθέσιμο σε όλους! Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αποκλειστικότητας για συνδρομητές, το OpenAI Dall-E άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί πλέον να δημιουργήσει μοναδικές και συναρπαστικές εικόνες χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

OpenAI Dall-e

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που πρέπει να έχετε κατά νου. Επί του παρόντος, η δωρεάν βαθμίδα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μόνο δύο εικόνες την ημέρα. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται περιοριστικό, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πειραματιστείτε με τις δυνατότητες του Dall-E και να δείτε τι είδους δημιουργικά οράματα μπορείτε να ζωντανέψετε.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x