Pixel Watch 3: Χαρακτηριστικά και τιμή

Pixel Watch 3: Χαρακτηριστικά και τιμή

Το Google Pixel Watch 3 έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους του. Η μεγαλύτερη οθόνη προσφέρει μια πιο ευχάριστη εμπειρία χρήσης και επιτρέπει την εμφάνιση περισσότερων πληροφοριών ταυτόχρονα.

Pixel Watch 3

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Μεγαλύτερη οθόνη: Διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, 41mm και 45mm, προσφέροντας περισσότερο χώρο για τις εφαρμογές και τις ειδοποιήσεις.
  • Wear OS 5: Το νέο λειτουργικό σύστημα φέρνει βελτιώσεις στην απόδοση, νέες εφαρμογές και πιο ομαλή εμπειρία χρήσης.
  • Εστίαση στην υγεία: Βελτιωμένες λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, όπως η παρακολούθηση του ύπνου και του στρες, καθώς και νέα εργαλεία για τους δρομείς.
  • Άλλα χαρακτηριστικά: Ultra Wideband (UWB) για πιο ακριβή ξεκλείδωμα, βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας και νέες επιλογές εξατομίκευσης.
Pixel Watch 3

Υγεία και Φυσική Κατάσταση

  • Παρακολούθηση υγείας: Το Pixel Watch 3 παρακολουθεί συνεχώς την καρδιακή συχνότητα, τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα και τον ύπνο.
  • Fitbit: Η ενσωμάτωση της εφαρμογής Fitbit προσφέρει λεπτομερή στατιστικά για τη φυσική κατάσταση και προγράμματα προπόνησης.
  • Νέες λειτουργίες για δρομείς: Το ρολόι παρέχει συμβουλές σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και βοηθά στην επίτευξη των στόχων.

Άλλα Χαρακτηριστικά

  • Ultra Wideband (UWB): Η τεχνολογία UWB επιτρέπει πιο ακριβές ξεκλείδωμα του ρολογιού και άλλες λειτουργίες (Find my Device, ξεκλείδωμα ρολογιού από το smartphone)
  • Βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας: Η μπαταρία του Pixel Watch 3 προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.
  • Αντοχή στο νερό: Το ρολόι είναι ανθεκτικό στο νερό, επιτρέποντάς σας να το φοράτε κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του μπάνιου.

Το Pixel Watch 3 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα smartwatch με κομψό σχεδιασμό, πολλές λειτουργίες και άριστη ενσωμάτωση με το οικοσύστημα της Google. Η μεγαλύτερη οθόνη και οι βελτιώσεις στο λογισμικό το καθιστούν ένα από τα κορυφαία smartwatches της αγοράς. Η κυκλοφορία του αναμένεται το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Οι τιμές του Pixel Watch 3:

  • 41mm στα $349 η έκδοση WiFi και $449 η LTE
  • 45mm στα $399 η έκδοση WiFi και $449 η LTE

Δείτε εδώ τα νέα Pixel 9 που παρουσιάστηκαν και αυτά επίσημα.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x